• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prosinečki vraća Ivanića u reprezentaciju? Mirko nije igrao još od skandala sa tzv. Kosovom, sad je opet glavna tema!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Robert Prosinečki volio bi da vrati Mirka Ivanića u reprezentaciju Crne Gore.

 Mirko Ivanić vraća se u reprezentaciju Crne Gore Izvor: MN PRESS

Robert Prosinečki postao je selektor Crne Gore i jedan od njegovih zadataka na novoj funkciji biće da vrati Mirka Ivanića u reprezentaciju. Fudbaler Crvene zvezde nije igrao za nacionalni tim još od 2019. godine. Tada je crnogorska selekcija trebalo da igra protiv tzv. Kosova i to je nešto što ni on ni tadašnji selektor Ljubiša Tumbaković nisu željeli i odbili su da budu dio toga.

Hoće li bivši fudbaler i trener crveno-bijelih uspjeti da mu promijeni mišljenje? "Zvezda je moj klub i naravno da pratim sve što se tamo dešava. Ivanić je godinama lider tima i nema sumnje da bi nam takav igrač značio u reprezentaciji", rekao je Prosinečki tokom gostovanja na "RTCG".

Prokomentarisao je i grupu u Ligi nacija gdje će igrati sa Velsom, Islandom i Turskom. "Ne znam da li je grupa atraktivna, ali je Turska jedna od atraktivnijih selekcija koja je sve bolja i bolja. Gledao sam i Vels i njih protiv Hrvatske u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo i radi se o dobrim reprezentacijama. Turci su promijenili selektora, mnogo su bolji i opasniji sa Montelom. Grupa je po mjeri i sa svima može da se igra, moramo da budemo zadovoljni žrijebom."

On će na klupi debitovati u martu na prijateljskim mečevima protiv Belorusije i Sjeverne Makedonije. "Imaćemo osam dana da se upoznamo, da odigramo ta dva meča u Antaliji. I Gruzija će biti dobar test, pa poslije i Belgija. Što se mog stručnog štaba tiče, pričaću sa ljudima iz FSCG pa ćemo vidjeti ko će biti tu. Volio bih da neki ljudi ostanu", zaključio je Prosinečki.

(MONDO - N.S.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC