• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gdje je Zvezdin fudbaler od 9 miliona? "Čekamo dozvolu ljekara da konačno zaigra"

Autor Dragan Šutvić

Kosta Nedeljković i dalje nije dobio "zeleno svjetlo" od ljekara i neće biti u timu Crvene zvezde za meč protiv Javora.

 Vladan Milojević o Kosti Nedeljkoviću Izvor: Mladjan Ivanovic/© MN press, all rights reserved

Crvena zvezda u subotu od 16 časova u Ivanjici igra protiv Javora i u tom susretu želi da nastavi dobru seriju ovog proljeća. Zvezda je od dolaska Milojevića dobila sve utakmice sem "vječitog" derbija i preuzela je prvo mjesto na tabeli Superlige, ali dobro znamo da je Ivanjica uvijek teška favoritima, posebno ako je teren loš.

"Uvijek je lijepo vratiti se u Ivanjicu, tamo sam počeo trenersku karijeru i posvetio se tom poslu. Drago mi je da vidim iste ljude, naročito one koji vode klub, kao što je gospodin Dragomir Lazović, koji je sportski radnik, voli klub i lokalpatriota je. Ljepo je vratiti se u Ivanjicu", rekao je Vladan Milojević i dodao da je zadovoljan što su se svi igrači sa reprezentativne pauze vratili zdravi, kao što ga raduje i podatak da su imali i minutažu u svojim državnim timovima.

Ono što je i dalje nepoznanica je status povrijeđenog Koste Nedeljkovića koji i dalje nije na raspolaganju: "Kosta je u procesu rehabilitacije. Vidjećemo, čekamo dozvolu od ljekarskog tima", naglasio je Milojević o novom igraču Aston vile.

Zvezda je tokom pauze odigrala ozbiljnu provjeru protiv Zenita, i savladala ga je 1:0 golom Šljivića, ali bez obzira na taj rezultat ne želi da se ponese gordo u Ivanjici:

"Uvijek smo oprezni. Gajim veliki respekt prema Javoru kao klubu i Ivanjici kao gradu. Javor je ekipa protiv koje je uvijek teško igrati. Znamo da po tradiciji Crvena zvezda ima poteškoća u Ivanjici. Javor vodi iskusan i dobar trener, možda i jedan od najboljih u našoj ligi, gospodin Radovan Ćurčić koji ima veliko iskustvo. Taktičar je, očekujem jako tešku utakmicu", zaključio je Milojević.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC