• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Nek Zvezdine titule prate moje godine!" Zbog ove izjave navijači će obožavati Nemanju Milunovića!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Iskusni defanzivac Nemanja Milunović završio drugi mandat u Crvenoj zvezdi.

 nemanja milunovic nek zvezdine titule prate moje godine Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Crvene zvezde osvojili su i proslavili 35. šampionsku titulu, a meč protiv Čukaričkog bio je oproštaj od crveno-bijelog dresa za kapitena Aleksandra Dragovića, golmana Zorana Popovića i iskusnog defanzivca Nemanju Milunovića. Štoper sa dva mandata u Zvezdi oprostio se od kluba u kojem je odigrao najbolje mečeve u karijeri, a njegova izjava nakon meča značiće mnogo svakom navijaču.

Đed, kako su ga zvali saigrači u svlačionici, istakao je da mu je teško da priča dok se oprašta od kluba, ali je ipak izgovorio nekoliko rečenica od kojih će se jedna posebno pamtiti. Crvenoj zvezdi poželio je da osvaja titulu svake godine!

"Ne znam šta da kažem, knedla mi stoji u grlu... Ipak, lijepo se završava moja priča sa Crvenom zvezdom, sa medaljom na grudima. Proslavljam titulu, duplu krunu ovdje sa mojom porodicom, sa zvezdašima. Samo onaj ko je prošao ovo što sam ja u Zvezdi može da razumije kakav je ovo osjećaj. Hvala Bogu na svemu, mojoj porodici, Zvezdi, predivnim navijačima. Cijeli dan ne mogu da se fokusiram na utakmicu, razmišljam o četiri i po godine provedene ovdje. Pravim retrospektivu u glavi i prisjećam se svega. Bilo je tu mnogo lijepih trenutaka, dupih kruna i volim da citiram onu pjesmu 'Godine prolaze moje'. E pa, 31. maja punim 35 godina, isto onoliko koliko i Zvezda ima titula, tako da mom voljenom klubu želim da prati ritam mojih godina", rekao je Milunović, koji želi da svake sezone vidi crveno-bijele na pobjedničkom postolju.

Milunović se sada sa terena seli u ulogu navijača Crvene zvezde, čije će mečeve nastaviti da prati. "Pratiću Zvezdu uvijek, naravno. Ko god jedan dan provede ovdje, vidi koliko je Zvezda moćna i zavoli je još više. Najljepši dio moje karijere... Osvojio sam trofej u mojoj državi, mom klubu, predstavljao Zvezdu, šta više reći. Nedostajaće mi igrači i navijači. Sad kad sam ulazio na teren mi se vratio onaj osjećaj kao kad sam prvi put izašao na Marakanu. Bukvalno su mi se noge stisle. Hvala Zvezdi i najboljim navijačima na svijetu na godinama podrške", rekao je iskusni fudbaler koji - vjerovatno - još neće u igračku penziju.

(MONDO)

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:36
Crvena zvezda, pehar, delije
Izvor: Kurir
Izvor: Kurir

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC