• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Odlazi miljenik navijača Crvene zvezde?

Autor Dragan Šutvić

Gelor Kanga mogao bi da napusti Crvenu zvezdu tokom ljeta.

 Gelor Kanga odlazi iz Crvene zvezde Izvor: Dusan Milenkovic/ATAIMAGES

Miljenik navijača Crvene zvezde Gelor Kanga mogao bi ovog ljeta da napusti "Marakanu". Prema informacijama iz Grčke, PAOK prati igre Gelora Kanga i veoma je zainteresovan da ga dovede u svoje redove. Problem ne predstavljaju ni godine, Kanga će uskoro proslaviti 34. rođendan, pošto crno-bijeli iz Soluna vjeruju da bi Gabonac bio dobro rješenje za njih u veznom redu za narednu sezone.

Za sada nema informacija kakav je stav Crvene zvezde po ovom pitanju, pošto je Kanga - bar na domaćoj sceni - prethodne sezone bio jedan od najvažnijih igrača. To se prije svega odnosi na proljećni dio sezone kada je preuzeo "dirigentsku palicu" kod Vladana Milojevića.

Kanga je zabilježio devet golova i deset asitencija u svim takmičenjima, ali koliko je bio bitan u domaćim takmičenjima, toliko je "kritično" bilo u Evropi sa njim i zato Zvezda dovodi igrača sa Kipra. Istovremeno, Milojević je počeo i da "sklanja" Kangu iz važnih utakmica u Superligi, pa ga nije bilo recimo u početnom sastavu za utakmice protiv Partizana ili TSC-a. Jednostavno, nije mogao da odgovori na taj intenzitet.

Kanga je prvi put došao u Zvezdu 2016. godine iz Rostova, a otišao je poslije dvije i po godine u Spartu. Vratio se brzo, već u ljeto 2020. godine i dobio srpski pasoš, a ugovor mu vrijedi na još jednu sezonu. Ukupno, odigrao je 223 utakmice za crveno-bijele i učestvovao sa 49 golova i 64 asistencije.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Miljenik navijača Crvene zvezde Gelor Kanga mogao bi ovog leta da napusti "Marakanu". Prema informacijama iz Grčke, PAOK prati igre Gelora Kanga i veoma je zainteresovan da ga dovede u svoje redove. Problem ne predstavljaju ni godine, Kanga će uskoro proslaviti 34. rođendan, pošto crno-beli iz Soluna veruju da bi Gabonac bio dobro rešenje za njih u veznom redu za narednu sezone.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC