• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Piksi nam je rekao da ništa ne valja! Strahinja Pavlović žali što nismo srušili Engleze: Natjerali smo ih da se povuku!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Strahinja Pavlović i Miloš Veljković poslije meča Srbije i Engleske odgovarali na pitanja novinara. Od reportera MONDA Milutina Vujičića sa Evropskog prvenstva u Njemačkoj.

 strahinja pavlovic piksi nam je rekao na poluvremenu da nista ne valja Izvor: MONDO/Milutin Vujičić/YouTube/Arena Sport

Strahinja Pavlović bio je jedan od najboljih igrača Srbije u porazu od Engleske (1:0) u Gelzenkirhenu, a nakon svega bio je istog stava kao i ostali fudbaleri srpske reprezentacije - početak je bio loš i nije trebalo toliko "respektovati" protivnika. Zbog svega toga, žali za propuštenom šansom jer smo ih "imali", kao što kaže kapiten Tadić.

"Ostaje zato što nismo izvukli bod. Mogli smo da napravimo nešto, ali ostalo je ipak na kraju 1:0. Prvih dvadesetak minuta mi bili u grču? Tako ispada na kraju, mi se nismo osjećali baš prijatno u tom periodu, od početka si bili jaki na lopti i bilo je teško braniti se u tim situacijama. Poslije toga smo malo živnuli, a drugo poluvrijeme smo bili malo bolji. Da li smo ih previše respektovali? Mora da postoji respekt jer su to igrači na visokom nivou, ali to mora da nestaje postepeno jer svi hoće da pobijede. Oni su jako dobra ekipa koja ima jaku dobru napadačku trojku", poručio je Strahinja Pavlović u miks-zoni poslije meča.

Pogledajte

03:50
Strahinja Pavlović posle Srbija - Engleska
Izvor: MONDO/Milutin Vujičić
Izvor: MONDO/Milutin Vujičić

Srpski defanzivac je otkrio i detalje razgovora sa selektorom Piksijem: "Na poluvremenu nam je rekao da to što je bilo u prvom poluvremenu ne valja i mislio je da smo ih previše respektovali, trebalo je da budemo požrtvovaniji i da kontrolišemo utakmicu. Na kraju nam je samo čestitao, šteta što nismo izvukli bod, treba samo da se odmorimo za sljedeću utakmicu", objasnio je on.

Na kraju, uz izmjene koje su ozbiljno promijenile "krvotok" srpskog tima, Englezi su se povukli i na kraju je djelovalo kao da moraju da spasavaju "živu glavu": "Nisam iznenađen što su se povukli, očekivao sam da će u jednom periodu utakmice stati i da neće držati loptu toliko, očekivao sam da će se povući, natjerali smo ih na to", objasnio je Kalaba koji svakako očekuje od svog tima da još bolju partiju pruži protiv Slovenije i Danske.

Pogledajte

04:53
Miloš Veljković posle Srbija Engleska na EURO2024
Izvor: MONDO/Milutin Vujičić
Izvor: MONDO/Milutin Vujičić

Sličnog stava je bio i Miloš Veljković: "Loše smo počeli utakmicu, loši smo bili s loptom. Nismo bili agresivni. Previše smo respektovali rivala, posebno u prvih 15-20 minuta. Poslije smo bili bolji, držali smo dobro loptu, imali neke šanse. Žao mi je što smo izgubili, mislim da smo zaslužili bod. Moramo da budemo bolji u narednoj utakmici", rekao je Veljković.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

06:23
Dušan Tadić izjava posle Srbija Engleska na Evropskom prvenstvu u fudbalu
Izvor: MONDO/Milutin Vujičić
Izvor: MONDO/Milutin Vujičić

(MONDO  - Milutin Vujičić)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC