• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Joveljić postigao najlakši gol u karijeri! (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Dejan Joveljić će se do kraja sezone boriti za titulu najboljeg strijelca u MLS.

 Najlakši gol Dejana Joveljića u karijeri Izvor: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

Dejan Joveljić nastavio je da muči golmane u SAD - pogodio je mrežu rivala i na meču Los Anđeles Galaksija i San Hozea (3:0), a to je bio jedan od najlakših golova u njegovoj karijeri. Igrao se 72. minut susreta kada je pred bivšim napadačem Crvene zvezde ostao prazan gol, a on je samo trebalo da glavom pošalje loptu u mrežu za dupliranje prednosti.

Galaksi je u prvom dijelu meča stigao do prednosti, koju je Joveljić duplirao sredinom drugog dijela igre. Tada je na penalu sačekao odbitak, nakon što je Riki Puđ pogodio okvir gola i rutinski loptu poslao iza leđa golmana koji je lijepom paradom pokušao da zaustavi udarac Španca, pa zbog toga nije bio na svom mjestu kod drugog udarca. Pogledajte gol srpskog napadača:

Joveljić je ove sezone odigrao 19 mečeva u MLS, a na tim susretima postigao je čak 12 pogodaka, uz šest asistencija saigračima. Propustio je dva meča, pa je njegov učinak u ovom trenutku mogao da bude i bolji - iako je i ovako u konkurenciji za titulu najboljeg strijelca u šampionatu.

Povremeni reprezentativac Srbije sa 12 postignutih golova - koliko imaju Lionel Mesi, Luis Suarez i Mateuš Boguš - nalazi se na petom mjestu liste strijelaca. Ispred njega je Mesi jer ima čak 14 asistencija, a iza Suarez koji je pet puta dodao saigračima pred postizanje gola. Na vrhu liste strijelaca su Kolumbijac Kristijan Arango sa 16 golova, Belgijanac Kristijan Benteke sa 14 i Gabonac Denis Bonga koji je 13 puta pogađao mrežu rivala.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC