• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbin je najbolji strijelac MLS-a! Mesi, Suarez i ekipa ne mogu kao Dejan

Povremeni reprezentativac Dejan Joveljić blista na početku nove sezone.

 Dejan Joveljić najbolji strijelac MLS-a Izvor: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

Srpski fudbaler Dejan Joveljić postao je noćna mora za rivale u SAD! Dok se u Evropi klupski fudbal ne igra zbog reprezentativne pauze, nekadašnji napadač Crvene zvezde u MLS pokazuje impresivnu formu, pa je trenutno najbolji strijelac lige u kojoj između ostalih igraju Lionel Mesi i Luis Suarez. Ovog puta bio je strijelac protiv Kanzasa, za koji je prvi gol na meču postigao srpski fudbaler Nemanja Radoja.

Joveljićev Galaksi imao je zaostatak od dva gola na poluvremenu, ali je nevjerovatnim preokretom, sa tri postignuta gola za osam minuta, izbjegao prvi poraz u sezoni. Joveljić je bio strijelac drugog gola, za izjednačenje, u 75. minutu susreta. Srpski fudbaler dobio je loptu u prostor, prihvatio je na ivici kaznenog prostora i zatim dobro pogodio gol rivala, na šta su u SAD već navikli kada je Joveljić u pitanju. Pogledajte taj gol:

Fudbaler Los Anđeles Galaksija postigao je pet golova na pet utakmica nove MLS sezone, odnosno tresao je mrežu na svakom od odigranih susreta. Impresivna forma omogućila mu je da trenutno dijeli prvo mjesto na listi strijelaca sa škotskim fudbalerom Luisom Morganom iz Njujork Red Bula, koji je takođe pet puta tresao mrežu rivala, od toga tri puta Intera iz Majamija u posljednjem meču koji je odigrao.

Inače, Los Anđeles Galaksi jedan je od rijetkih timova u ligi koji do sada ne zna za poraz. Imaju dvije pobjede i tri remija, pa sa devet osvojenih bodova nakon pet odigranih mečeva zauzimaju veoma dobru drugu poziciju na Zapadu. Ispred njih je samo ekipa Minesote, dok bi priliku da ih preteknu mogli da imaju Vankuver i Hjuston, timovi koji imaju utakmicu manje.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC