• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hrvat žestoko udario po Srbiji: Piksi izgledao jako čudno, a ekipa posvađano!

Autor Mladen Šolak

Oštar komentar iz komšiluka na račun igre i ponašanja Srbije na Evropskom prvenstvu.

 Branko Strupar - Piksi bio čudan a Srbija posvađana Izvor: Index.hr/MN Press

Reprezentacije Hrvatske, kao i Srbija, završila je remijem protiv Italije učešće na Evropskom prvenstvu u grupnoj fazi, kao jedna od samo osam ekipa koja se odmah vratila kući. U analizi učešća "Vatrenih" na velikom turniru, nekadašnji fudbaler Branko Strupar rekao je za portal Index.hr da je Srbija izgledala "posvađano" na utakmicama Evropskog prvenstva.

Nekadašnji reprezentativac Belgije i fudbaler Derbi Kauntija, Genka i Dinamo Zagreba bio je otvoren i oštar u komentarima. "Mi smo dostojanstveno istrpjeli neuspjeh na Euru. Srbi su išli s previsokim očekivanjima, a imali su tešku grupu. Što je najbolje, u prvoj utakmici i porazu nisu igrali loše protiv očajne Engleske. Gledao sam Srbiju na Euru i prvo što primjećujem je da im ekipa izgleda posvađano na terenu", kazao je on.

Govorio je Strupar i o izjavi Dušana Tadića da je najbolji igrač u ekipi, najspremniji, da zaslužuje da igra od prvog minuta... Kapitenove riječi poslije Engleske šokirale su nekadašnjeg fudbalera. "Onda ona Tadićeva izjava nakon što nije bio starter, da je on najbolji i mora igrati. Pa, moraš biti đon-obraz ako ne startuješ, a to kažeš. To ne bi rekli Ronaldo i Mesi u najboljim danima. Takve stvari ruše atmosferu u ekipi i timski duh. Nedopustivo je i ono što je napravio njihov golman Vanja Milinković-Savić, koji se usred Eura potukao u kafiću".

"Piksi egotrip, a nema kontrolu nad zvijezdama"

Izvor: Antonio Ahel/ATAImages

Govorio je na kraju i o selektoru Stojkoviću i nazvao njegovo ponašanje "čudnim". "Piksi je veliki egotrip, a nema kontrolu nad zvijezdama. Čudno se ponašao u Njemačkoj, davao nesuvisle odgovore. Ne mogu tvrditi da je bio pijan, ali bio je jako čudan. Uglavnom, Srbi su šampioni proizvodnje nemira kada im mir najviše treba", zaključio je nekadašnji fudbaler.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC