• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vazura obećao još pojačanja i "pecnuo" Zvezdu: Naš rival ima ogroman budžet

Miloš Vazura odgovarao je na pitanja medija uoči početka nove sezone.

 Miloš Vazura o suđenju i pojačanjima Izvor: MN PRESS

Nova sezona Superlige počinje, Partizan prvi meč igra u Humskoj, ali kao gost, protiv Napretka iz Kruševca. Nekoliko dana uoči starta crno-bijeli organizovali su druženje sa medijima i tom prilikom Miloš Vazura odgovarao je na pitanja novinara. Otkrio je da će doći još pojačanja i da će dosta toga da zavisi i od takmičenja u kom budu igrali.

Direktor kluba prvo je pričao o trenutnom timu.

"Partizan ima najveća očekivanja. Ono što je do Uprave bilo, doveli smo najboljeg trenera kog smo mogli, svaki navijač treba da bude zadovoljan dolaskom Stanojevića. Imamo čvrst ugovor sa njim na tri godine, ispunili smo za sada želje sportskog sektora i njegove lične za dovođenje igrača. Nije otišao niko, očekujemo da Samed Baždar ode u Saragosu i prođe preglede. Sačuvan je cijeli tim, osam igrača je došlo. Ciljevi su najviši. Najbitnije su te evropske utakmice, ali je Stanojević rekao da ga to ne zanima sad, već prvo Napredak. Da dobro počnemo sezonu, pa Evropa, to nam je najbitnije i iz finansijskog aspekta, želimo da igramo najbolje takmičenje. Vidjećemo koliko je to moguće".

Potvrdio je da će biti još novih igrača.

"Očekuje se još pojačanja. Oni igrači koji su treneru i sportskom direktoru bili bitni da dođu prije početka priprema, došli su. Zavisiće i od evropskih utakmica. Dinamo Kijev je favorit u dvomeču, ako njih prođemo, obezbijedili smo najmanje Ligu Evrope, pa ćemo moći da dovedemo još igrača. Imamo prioritet za prodaju nekih igrača koji nisu u tom prvom Stanojevićevom krugu. Ponavljam, zavisi budžet i od evropskih mečeva, da sačekamo. Ostala je okosnica tima, došlo je osam igrača, ekipa je mirna za sada. Sve želje trenera i sportskog direktora probaćemo da ispunimo."

Tim iz Humske čeka titulu od 2017. godine. "Naravno da Partizan uvijek ide po titulu, zato smo doveli Stanoja, zna kako se to radi. Borićemo se do kraja sezone, imamo i protivnike, nismo sami u tome. Naš glavni rival ima ogroman budžet, neće biti lako, ali ćemo se boriti. Obećavamo da će ekipa dati 100 odsto."

Pogledajte

04:07
Miloš Vazura izjava
Izvor: MONDO
Izvor: MONDO

Partizan se bunio zbog oduke FSS da dva bonus igrača moraju da se nađu u startnoj postavi. "Kada je donesena ta odluka tenzije su završene, trener se oglasio, suvišno je o tome pričati. Rekli smo naš stav, borićemo se svim putevima da sve bude pošteno, vjerujem da će biti pošteno. Bitno je da suđenje bude pošteno, vjerujemo da će tako da bude, nema razloga da ne bude", zaključio je Vazura.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC