• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Direktor Partizana odgovorio Ukrajincima, pomenuo i NATO bombardovanje!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura odgovorio treneru Dinama iz Kijeva.

 milos vazura odgovorio treneru dinama iz kijeva Izvor: MN PRESS

Dvomeč Partizana i Dinama iz Kijeva u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona počeo je veoma burno. Pred prvu utakmicu koja se igra u poljskom Lublinu prašinu je podigao nekadašnji golman Oleksandr Šovkovski, koji sada trenira ukrajinskog vicešampiona. On je otkrio da igrači Dinama neće pružiti ruku fudbalerima Partizana prije meča!

Razlog za to je turneja koju je Partizan tokom priprema imao u Rusiji, gdje je odigrao nekoliko prijateljskih mečeva protiv tamošnjih timova. Ukrajince je to isprovociralo, ali je Šovkovski ubrzo dobio odgovor - javio se generalni direktor Miloš Vazura koji je sa ekipom u Poljskoj i kojem nije jasno odakle ovakav stav Dinama!

"Pitamo se samo šta smo mi to uradili Ukrajincima?! Čemu možemo da zahvalimo na ovako nesportskom odnosu? Naša država nije odustala od priznanja teritorijalne cjelovitosti pomenute zemlje, pa nam ovakav odnos nije najjasniji. Moramo i možemo takođe uzvratiti pitanjem šta je to Ukrajina učinila povodom NATO agresije na našu zemlju i šta bi trebalo mi da uradimo i kako da im uzvratimo. Zašto se uopšte neko stavlja na pijedestal moralnog sudije i sa njega sudi o srpskim poslovima i ponašanju i drži nam lekcije bez ikakvih argumenata", kaže Miloš Vazura u izjavi dostavljenoj medijima.

Generalni direktor Partizana nastavio je u istom tonu. "Da li su tu agresiju ikada osudili ili se distancirali od zločina počinjenih nad našim narodom?! Zašto se takvo prosuđivanje i presuđivanje širi na sportske terene? Tome nema mjesta u sportskim takmičenjima i ne govorim samo o fudbalu, nego generalno. Srbija se dosljedno drži izvan svih ratnih sukoba i uporno propovjeda mir, a domaćinu današnjeg meča ovakve stvari ne idu na čast", istakao je Vazura.

(MONDO)

BONUS VIDEO:

Pogledajte

04:07
Miloš Vazura izjava
Izvor: MONDO
Izvor: MONDO

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC