• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan daje svoje za Zvezdino dijete: Trampa u Superligi, Stanojević dobija šta hoće

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Blizu je kraja još jedan veliki posao u Superligi Srbije, a Partizan daje igrača i novac za veliko pojačanje.

 Lazar Romanić pojačava Partizan Izvor: MN PRESS

Fudbalski klub Partizan još nije završio posao u ljetnom prelaznom roku - u Humskoj se prvi tim po ukusu Aleksandra Stanojevića, koji možda već sada kasni sa velikim rezovima u crno-bijelim redovima. Ipak, odluka je da se prvo popune sve pozicije u timu, pa će tako vicešampiona Srbije pojačati i Lazar Romanić!

Nekadašnji omladinac Crvene zvezde postaće fudbaler Partizana u koji stiže nakon igranja za Železničar iz Pančeva, a ima i internacionalno iskustvo. On se već nedjeljama pominje kao rješenje Partizana za mjesto u samom špicu kada iz kluba ode Mateuš Saldanja, a do tada bi mogao da pokriva i bočne pozicije u Stanojevićem timu.

Pored toga što će Partizan angažovati još jednog bivšeg člana mlađih kategorija Crvene zvezde, nakon Stefana Kovača koji je imao isti put, crno-bijeli će ovog puta i jedno svoje dijete pustiti da napusti klub. Kako prenosi "Sportski žurnal", odluka Partizana je da u pregovore sa Pančevcima pored novca uključi i mladog Janka Jevremovića (20).

Talentovani fudbaler ove sezone nije bio u planovima Aleksandra Stanojevića i na početku takmičarske godine nije dobio nikakvu šansu u seniorskom timu. Takva je situacija bila i u prethodnom periodu, jer je kod Gordana Petrića prekomandovan u prvi tim, a kod Igora Duljaja odigrao tek 113 minuta na osam takmičarskih mečeva u Superligi.

Imao je Janko sasvim dobru ulogu u prvoligašu Kolubari tokom drugog dijela prethodne sezone, ali... Ni to nije bilo dovoljno da se nametne u seniorskom timu Partizana, pa će nekadašnji reprezentativac Srbije u mlađim kategorijama pokušati za šansu u elitnom rangu da se izbori u Želji. Marko Savić, mladi trener Pančevaca, poznat je kao stručnjak koji voli da uvodi igrače u seniorski fudbal.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC