• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prve reakcije iz tabora Borca na žrijeb: "Biće ovo dragocjeno iskustvo, srećni smo kad vidimo u kakvom smo društvu"

Autor Haris Krhalić

Komentar trenera Mladena Žižovića i fudbalera Borca Dine Skorupa na današnji žrijeb.

 Žižović i Skorup komentar na žrijeb Konferencijske lige Izvor: Dragan Šutvić, mondo.ba

Nakon eliminacije od Ferencvaroša i prospavane noće, fudbaleri Borca na današnjem žrijebu saznali su protivnike u Konferencijskoj ligi. Banjalučani će snage odmjeriti sa LASK-om, APOEL-om, Omonijom, Šamrokok, Panatinaikosok, Vikingurom.

Nismo dugo čekali na prve rekacije iz tabora Borca na pomenuti žrijeb, a trener Mladen Žižović poručio je kako su protivnici zanimljivi te da će ovo biti dragocjeno iskustvo za njegov tim.

“Zanimljivi protivnici, biće to veoma dragocjeno iskustvo za našu ekipu. Nastavljamo našu evropsku priču. Poslije neprospavane noći prvi utisak je da smo i ponosni i tužni, a istovremeno i srećni kad vidimo u kakvom smo društvu evropskih klubova”, rekao je Žižović.

Izvor: Mondo - Slaven Petković

Vezni fudbaler banjaučkog tima Dino Skorup mišljenja je kako se crveno-plavi mogu nositi sa svim protivnicima te vjeruje da je njegov tim spreman za iskorak.

„Pratili smo žrijeb za Konferencijsku ligu. Mislim da možemo biti zadovoljni sa ekipama koje smo dobili. Mislim da svim ekipama možemo parirati, jer smo i do sada pokazali da protiv ekipa, kao što je Ferencvaroš i PAOK, možemo biti u egalu. Sretni smo što će nam doći ekipe LASK-a, Panatinaikosa i Omonije u Banjaluku. Mislim da će biti opet pun stadion i s tim smo zadovoljni. Idemo i na daleka gostovanja, ali ova ekipa i cijela ekipa je spremna za ovaj iskorak i da možemo napraviti velike stvari u Konferencijskoj ligi te sa nadamo što boljem rezultatu“, rekao je Skorup.

Podsjetimo, u novom izdanju Konferencijske lige učestvuje 36 ekipa, a svaka od njih odigraće po šest mečeva - po tri kod kuće i u gostima.

Ekipe koje poslije ligaškog dijela budu plasirane od prvog do osmog mjesta direktno će izboriti nastup u osmini finala, dok će svi oni koji se nađu od 9. do 24. pozicije razigravati za mjesto među 16 najboljih.

Sve ekipe koje se plasiraju od 25. do 36. mjesta završavaju evropsku priču za ovu sezonu.

BONUS VIDEO:

Borac Ferencvaroš zagrijavanje
Izvor: YouTube/Mondo BiH

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC