• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvijezda Liverpula o golmanu BiH: "Kao da su trojica bila na golu, nevjerovatno"

Autor Haris Krhalić

Fudbaler Liverpula Dominik Soboslai imao je šta reći za partiju Nikole Vasilja.

 dominik soboslai Izvor: Shutterstock

"Zmajevi" su sinoć na Puškaš areni prekinuli crni niz od sedam uzastopnih poraza. Remi u Budimpešti donio je reprezentaciji BiH i prvi bod u A diviziji Lige nacija.

Prvo ime utakmice bio je bh. golman Nikola Vasilj, koji je nakon nešto slabije partije u Holandiji, vratio povjerenje selektora i navijača.
Čuvar mreže Sent Paulija u nekoliko je navrata spasio "zmajeve", a posebno vrijedi izdvojiti intervenciju u 90. minutu kada je zaustavio pokušaj Martina Adama.

I prva zvijezda mađarske reprezentacije Dominik Soboslai nakon meča pohvalio je našeg golmana za kojeg je rekao da je nevjerovatan.

“Imali su nevjerovatnog golmana, kao da su bila trojica na golu, a ne jedan, nevjerovatno. Ovaj put smo igrali mnogo organizovanije, više smo obraćali pažnju jedni na druge, držali smo distancu i uputstva. Ne mogu ni biti tužan. Krenuli smo u pravom smjeru, moramo tako nastaviti, a onda će nas i sreća pogledati. Kao što sam već rekao u ranijim izjavama, možda je ovaj šamar od 5:0 iz prošlog kola bio dobar, jer se cijela ekipa spustila na zemlju“, rekao je fudbaler Liverpula pa dodao:

„Igrali smo fudbal sa borbom i željom koju smo pokazali u duelu protiv Bosne i Hercegovine. Naših devetnaest šansi za gol pokazuje da smo krenuli u dobrom pravcu. Šteta što nismo zabili barem jedan pogodak.”

Narednu utakmicu "zmajevi" igraju 11. oktobra pred domaćom publikom, a protivnik će biti Njemačka. Tri dana kasnije ugostićemo i Mađare.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC