• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čudna odluka novog trenera Benfike pred Zvezdu: Sve "završio" prije puta u BG, trojica u problemu

Bruno Laž ima određenih problema sa povrijeđenim igračima uoči susreta Benfike i Crvene zvezde na "Marakani". Nju fudbaleri portugalskog kluba neće "osjetiti" do meča.

 Benfika neće trenirati na Marakani pred meč sa Zvezdom Izvor: EPA/joao relvas/lusa

Crvena zvezda i Benfika sastaju se u 1. kolu Lige šampiona u četvrtak (18.45, TV Arena Sport) na stadionu "Rajko Mitić", a vrlo je zanimljivo da slavni portugalski klub neće trenirati u Beogradu uoči utakmice. Odlukom njihovog novog trenera Bruna Laža, Benfika je jutros odradila trening u svom centru u Lisabonu, a popodne će otputovati za Srbiju gdje fudbaleri neće imati obaveze sve do početka utakmice.

Za sada nema informacija zašto je Laž odlučio da Benfika ne trenira na "Marakani", ali više ćemo saznati kada se oko 19 časova obrati na obaveznoj konferenciji za medije. Što se tiče treninga u Lisabonu, portugalski novinari mogli su da isprate prvih 15 minuta i da primete koga nema.

Prema posljednjim informacijama odsutni su bili Fredrik Ursnes, Renato Sančez i Tijago, odnosno sva trojica su radila u teretani i ne sa ostatkom tima. Za sada je nepoznato da li će biti u kombinaciji za meč sa Crvenom zvezdom.

Podsjetimo, Bruno Laž je zamijenio Rodžera Šmita na klupi Benfike i mnogo je nepoznanica u kakvom sastavu će se suprotstaviti Zvezdi. Na svom debiju, protiv Santa Klare, igrao je u formaciji 4-4-2 i uprkos tome što je primio gol u prvom minutu, njegova ekipa je pobedila 4:1.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC