• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jagodić najavio gostovanje u Mostaru: "Idemo da igramo fudbal, bodovi nam i te kako potrebni"

Autor Haris Krhalić

Trener Sloge Vlado Jagodić najavio je utakmicu Velež - Sloga.

 vlado jagodić Izvor: MONDO/Sport i mladi/Rade Šešlak

Fudbaleri dobojske Sloge ovog petka će u okviru sedmog kola Premijer lige BiH gostovati kod ekipe Veleža.

Trener Dobojlija Vlado Jagodić u najavi utakmice rekao je kako Sloga nema dobre rezultate na gostovanjima kod Veleža, ali i da njegov tim ima šansu u sutrašnjem meču.

„Gostovanje u Vrapčićima nam donosi veliku mogućnost da pokušamo nastaviti pozitivan niz. Ne treba zaboraviti da smo igrali protiv pet prvoplasiranih ekipa od čega su tri utakmice bile u gostima. Tako da sa pet osvojenih bodova ovo je trenutak da odigramo utakmicu protiv ekipe koja ima isti broj bodova kao i mi. Tačno je da je Velež jedna od ekipa protiv koje Sloga nije mogla ništa uraditi, ali ja mislim da mi imamo svoju šansu, ako budemo na pravom putu. Ne vidim razloga da ne budemo“, rekao je Jagodić.

Od svojih fudbalera traži maksimalan angažman i ne sumnja da će njegov tim kreirati prilike.

„Nedostaje nam nekoliko igrača, ali koga nema bez njega se može i mora. Zato su svi tu pod ugovorom da kad dobiju priliku da daju svoj maksimum. Prošli put smo poraženi sa 1:0 u Vrapčićima. Tada smo bili ravnopravni sa Veležom koji je bio u naponu i formi. Uvijek sam optimističan i mislim da će ovaj put igrači nastaviti ono što smo uradili protiv Širokog Brijega, a to je maksimalni angažman svih, kolektivni pristup obavezama i nadam se da ćemo imati i sreće. Ne sumnjam da ćemo kreirati prilike, a igrači moraju imati dodatni motiv za ovaj meč. Idemo da igramo fudbal i očekujem jednu korektnu utakmicu. Ne vjerujem da Velež može više htjeti od nas jer su nam bodovi na strani i te kako potrebni. Ostaje nam još pet utakmica u ovom dijelu, izuzev Borca, u kojima možemo reći da su protivnici u našem rangu te da smo mi favoriti“, zakjučio je Jagodić.

Jagodić u ovom meču neće moći računati na Poparu zbog crvenog kartona, Varga takođe propušta meč zbog kartona, dok je Grabež povrijeđen. Predragović i Veselinović su od ranije povrijeđeni te ni njih neće biti u protokolu za ovaj meč.

Susret Veleža i Sloge sudiće Nihad Ljajić, zajedno sa pomoćnicima Amirom Kadićem i Slobodanom Vukosavom te četvrtim arbitrom Nemanjom Aleksićem. Dražen Marić će biti VAR sudija, a AVAR Nebojša Žugić.

Meč na stadionu Rođeni igra se u petak (20. septembar) od 18 časova.

Izvor: Promo/Fudbalski savez BiH

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC