• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Evo kako su Zekić i Karačić prokomentarisali derbi na Pecari

Autor Haris Krhalić

Zoran Zekić i Toni Karačić komentarisali su utakmicu Širokog Brijeg i Sarajeva

 karačić zekić Izvor: FK Sarajevo/NK Široki Brijeg

Sjajan meč odigran je večeras na Pecari u kojem su Široki Brijeg i Sarajevo odigrali bez pobjednika. Vidjeli smo čak šest golova, ali nažalost i sporne sudijske odluke.

Trener Sarajeva Zoran Zekić nakon meča nije govorio o suđenju nego o mnogobrojnim greškama koje je napravio njegov tim te jeftino primljenim golovima.

„Rano smo primili gol iz jedanaesterca, nakon čega je bilo dosta konfuzije. Danas smo napravili mnogo grešaka i nedostajalo je povezanosti. Kada smo konačno počeli igrati kako treba, postigli smo gol za 2:1. Imali smo dvije situacije da to odvedemo na 3:1, ali nažalost nismo realizirali te šanse, što nam je velika boljka tokom cijelog prvenstva. Takođe, neshvatljivo je bilo primiti drugi i treći gol. Kod drugog gola nismo imali veznog igrača ispod, a treći gol… O tome ćemo još razgovarati. Čestitam igračima Širokog na velikoj borbi, ali ostaje nam još puno toga za analizirati”, poručio je Zekić nakon meča.

S druge strane, Toni Karačić priznao je da je Sarajevo bilo dominantnije u drugom poluvremenu, ali je i pohvalio rezervne igrače koji su na kraju „iščupali“ bod.

“Prije svega, utakmica je bila uzbudljiva. Imali smo i vodstvo, drugo poluvrijeme je pripalo Sarajevu. Opasno smo živjeli, Sarajevo je bilo dominantnije. Želim pohvaliti reakciju naših rezervista koji su napravili prevrat. Mogli smo do pobjede, ali na kraju zaslužen bod. Ovo je pravac kako želim energetski da moja ekipa igra”, rekao je Karačić.

Sarajevo će u okviru desetog kola na Koševu ugostiti Velež, dok će Široki Brijeg u goste Posušju.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC