• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Crveno-plavi odradili posljednji trening: Borac na Panatinaikos bez Grahovca!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Kapiten Borca zbog povrede gotovo sigurno će propustiti duel sa Grcima.

 BOrac odradio trening Srđan Grahovac propušta Panatinaikos Izvor: Mondo/Slaven Petković

Fudbaleri banjalučkog Borca odradili su posljednji zvanični trening pred duel Konferencijske lige sa grčkim Panatinaikosom koji se igra u četvrtak u 21 čas na Gradskom stadionu u Banjaluci.

Nešto ranije teren su osjetili i fudbaleri Panatinaikosom, među kojima su i dvojica srpskih fudbalera, Filip Đuričić i Filip Mladenović, a potom je ekipu izveo i trener Borca Mladen Žižović.

Na konferenciji za novinare u četvrtak prijepodne on je rekao da Borac želi da nakon istorijskog plasmana u ligaški dio Konferncijske lige napravi još više i da želi da iskoristi mentalno stanje grčke ekipe koja je pred dolazak u Banjaluku izgubila u derbiju protiv AEK-a.

Trener Borca ima problema sa rovitim fudbalerima, pa je rekao da će se nakon večernjeg treninga znati kakvo je vrijeme sa Srđanom Grahovcem, ali sudeći po onome što smo vidjeli na treningu vijesti nisu dobre za navijače šampiona BIH.

Kapiten Borca bio je uz ekipu na večerašnjem treningu, ali nije trenirao zbog povrede lista, te će gotovo sigurno propustiti duel sa grčkim velikanom, a potom i morati da odmori nekoliko dana.

Izvor: Mondo/Slaven Petković

Ukoliko se Žižović odluči da i ovog puta igra sa dva zadnja vezna, kao što je bio slučaj na proteklim evropskim utakmicama, pa i u većini prvenstvenih, očekuje se da će se u starnih 11 naći Dino Skorup koji obično igra u paru sa Grahovcem, dok bi kapitena Borca mogli zamijeniti Aleks Pihler ili Boban Nikolov.

Osim Grahovca od ranije je povrijeđen David Vuković, a prema riječima trenera Mladena Žižovića i slovenački napadač se žalio na povredu.

"Ko god da istrči ne sumnjam da će dati svoj maksimum. I dalje želimo da se dokazujemo i želimo da napravimo još više", poručio je Žižović pred duel sa Grcima.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC