• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Povremeni reprezentativac BiH o Borcu: "Niko ih nije nadigrao, mogu se nadati prolasku dalje"

Autor Haris Krhalić

Trijumf Borca kojim su izabranici Mladena Žižovića stigli od 11. pozicije na tabeli i zaradili dodatnih 400 hiljada evra komentarisao je Mateo Sušić.

 Mateo Sušić o pobjedi Borca protiv APOEL-a Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Ekipa Borca ostvarila je vrijedan trijumf na Kipru. U okviru drugog kola Konferencijske lige banjalučki tim bio je bolji od APOEL-a rezultatom 1:0.

Pogodak Stefana Savića "lansirao" je Borac na 11. poziciju na tabeli, a upravo crveno-plavi zatvaraju tu grupu neporaženih timova u dosadašnjem dijelu takmičenja. Pogodak Savića iz 63. minuta vrijedan je 400 hiljada evra, s obzirom da UEFA toliko nagrađuje za trijumf u Konferencijskoj ligi.

Povremeni reprezentativac BiH Mateo Sušić sinoć je od prvog minuta igrao za šampiona Kipra, a nakon meča dao je izjavu prisutnim medijima.

Fudbaleri koji je skupio 11 nastupa za „zmajeve“ čestitao je Borcu i poručio kako njegov tim nije zaslužio da pobijedi.

„Ovako nam je cijele sezone, imamo dominaciju, stvaramo neke prilike, ne zabijemo gol i stigne nas kazna. Borac je poveo, mogao je na kraju zabiti još jedan pogodak. Na kraju krajeva, nismo ni zaslužili da pobijedimo bez obzira na tu dominaciju jer po meni to nije bila dominacija kakvu inače pokazujemo na domaćem terenu. Borac je uzeo tri boda i čestitam im na tome“, započeo je Sušić koji je pomenuo i razlog za slabije rezultate svoga tima.

„Nismo na nivou na kojem smo bili prethodnih sezona, pogotovo prošle sezone. Imali smo i te promjene trenera, nove igrače i dok se to sve uklopi...“, kaže fudbaler koji je poziv u reprezentaciju posljednji put dobio u septembru 2022. godine, za vrijeme mandata Ivajla Peteva.

Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Kada je u pitanju ekipa Borca, Sušić kaže da je to organizovana ekipa te da se može nadati prolasku dalje.

„Ovaj Borac je jako dobro organizovana ekipa, kao i što sam rekao na konferenciji pred utakmicu da će nam prijetiti iz prekida i tako je bilo. Dobro su igrali defanzivno, zabili iz prekida, mogli još jedan iz kontre. Mislim da su jako dobro ekipa i to pokazuju njihovi rezultati u Evropi, niko ih nije nadigrao. Svaka im čast i mogu se nadati prolasku dalje“, zaključio je fudbaler koji je na početku svoje karijere dijelio svlačionicu Zrinjskog sa trenerom Borca Mladenom Žižovićem.

Možda će vas zanimati

Komentari 3

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Nenad

Sve pohvale prije svega treneru Zizovicu za izvanrednu taktiku,organizovanu fazu odbrane,optimalno rastojanje izmedju linija tima i igraca rako da.protivnik nije imao prostora za kreiranje sansi.Strpljivo se cekala prilika za kontranapad ili pak prekid iz kojeg se i doslo do pobjede.Bravo za igrace i sjajnu taktiku trenera Zizovica.

NOVI UGOVORI

Hoće li klub produžiti ugovore šestorici-sedmorici najboljih igrača od onih kojima ističe na ljeto?

PODRŠKA ZA ŠAMPIONA?

Gdje su šampionskom Borcu, koji odlično igra i u Evropi, novi sponzori i jači sponzorski ugovori?

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC