• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ognjen Koroman i priča o "tri dana"...

"Još tri dana i gotovo", reče Koroman po izlasku sa terena na meču Crvena zvezda - Celje. Da li je mislio na kraj priprema ili rastanak sa klubom?

 Ognjen Koroman i priča o "tri dana"...  Izvor: MONDO

"Još tri dana i gotovo". Rečenica, uz koju je Ognjen Koroman izašao sa terena prilikom izmene, na meču protiv Celja, mogla bi da se shvati na dva načina.

Objašnjenje za ranu izmenu doskorašnjeg kapitena crveno-belih je njegova povreda. U tom smislu, "još tri dana i gotovo", može da znači i da je Koromanu dosta Zemanovog "drila" na pripremama u Austriji, jer je od meča sa Celjem (2:3), kada je zamenjen posle pola sata, do povratka u Beograd bilo ostalo - tri dana.

Međutim, "još tri dana i gotovo", moglo bi da znači i rastanak Crvene zvezde i buntovnički nastrojenog fudbalera. Njega u Beogradu čeka ozbiljna ponuda korejskog Inčuana, o kojoj bi trebalo da razgovara sa predsednikom kluba Toplicom Spasojevićem.

Razloga za Koromanov odlazak sa "Marakane" ima više, od njegove izuzetno visoke plate za domaće uslove od skoro 400.000 evra godišnje, do sukoba sa pojedinim ljudima iz Uprave kluba, kao i lošim odnosima sa većim delom ekipe...

"Oduzeta mi je traka, nema veze... Šta da radim? Ja sam svoje rekao. Nisam ljut, vidite da sam nasmejan. Još tri dana i idemo kući. U Crvenoj zvezdi sam. Još sam tu. Šta će biti kasnije? Videćemo...", pričao je krilni napadač u prolazu.

Tri dana će proći, pripreme će se završiti, ali da li će i Koroman na kraju otići? Kakva je trenutno atmosfera na relaciji klub - fudbaler, verovatno nijedna strana ne bi previše žalila u slučaju rastanka.

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC