• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Teške tjelesne povrede Stefana Lazarevića! Zvezda se oglasila nakon Nanelijevog udarca pesnicom! (FOTO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Nakon povreda srpskog košarkaša Stefana Lazarevića oglasila se Crvena zvezda.

 saopstenje zvezde o napadu nanelija na lazarevica Izvor: MN PRESS

Finale ABA lige igraju Partizan i Crvena zvezda, 19. maja je na programu treći meč finala, a on je imao neočekivanu uvertiru. Na šuterskom treningu u Areni pred utakmicu dva tima, dok su se igrači smjenjivali na parketu, Džejms Naneli je fizički nasrnuo na Stefana Lazarevića i nanio mu teške telesne povrede.

Nakon što su dvojica igrača imali sukob u finišu drugog meča, kada je Amerikanac davio srpskog košarkaša dok je Zvezda izvodila slobodna bacanja, sada se ponovo dogodio incident. Navodno, Lazarević je pitao Nanelija zašto ga je davio, a odgovor je dobio u vidu udarca u lice. Zbog toga se oglasila i Crvena zvezda.

Saopštenje prenosimo u cijelosti. "KK Crvena zvezda Meridianbet obavještava javnost da je u nedjelju u prepodnevnim časovima, igrač našeg prvog tima Stefan Lazarević zadobio povrede koje se karakterišu kao 'teške tjelesne povrede' nakon fizičkog napada od strane igrača KK Partizan Džejmsa Nanelija. Incident se dogodio prije početka prijepodnevnog treninga našeg tima u Beogradskoj Areni, a tom prilikom Stefan Lazarević je zadobio povrede koje možete vidjeti u slikama u prilogu ispod teksta. KK Crvena zvezda najoštrije osuđuje ovaj akt, a zbog težine povrede očekujemo reakciju MUP koji u ovim trenucima uzima izjave i vrši uviđaj, ali i pravosudnih organa i sudova, jer se ovo djelo po Krivičnom Zakonu Republike Srbije vodi kao 'nanošenje teških tjelesnih povreda'. Takođe, očekujemo i hitnu reakciju ABA lige na incident koji je nezabilježen u istoriji ove lige i sa ovakvim posljedicama. KK Crvena zvezda Meridianbet upozoravao je na detalje sa prethodnih utakmica koji nisu sankcionisani od strane sudija tokom mečeva, ali i disciplinskih organa lige naknadno, a jedan od tih detalja je udaranje i davljenje Džejmsa Nanelija na utakmici broj dva upravo na našem igraču Stefanu Lazareviću. Ovaj napad prevazilaze sve granice sporta i normalnog, i očekujemo hitne reakcije svih odgovornih! KK Crevna zvezda Meridianbet je hitno već podnio disciplinsku prijavu nadležnim organima ABA lige, sportskom direktoru Miliji Vojinoviću, kao i disciplinskom sudiji i ostalim organima lige! Očekujemo da igrač KK Partizan Džejms Naneli bude diskvalifikovan i privremeno udaljen iz takmičenja. U suprotnom ta utakmica ne može i neće biti regularna, i ne može se osigurati bezbjednost u utakmici i svih aktera iste od težih incidenata", navodi Crvena zvezda na zvaničnom sajtu.

Podsjećamo, treći meč finala zakazan je za nedjelju, od 20:30. Crvena zvezda je riješila u svoju korist utakmice pred svojim navijačima i ima prednost 2:0 u finalnoj seriji, odnosno tri meč lopte za osvajanje regionalnog takmičenja.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:46
Željko Obradović, Partizan ABA liga
Izvor: Kurir televizija
Izvor: Kurir televizija

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC