• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fešta u Humskoj: Partizan slavi titulu!

Autor mondo.rs

Posle žurke i dodele šampionskog pehara, počela je utakmica šampiona Superlige i Novog Pazara.

Žurkom u Humskoj, FK Partizan dočekuje još jednu titulu šampiona Srbije, "overenu" pobedom protiv Napretka, prošle srede.

Proslava šampionskog pehara, 26. u klupskoj istoriji, počela je u 16.00 časova, koncertom grupe JNA, uz koje je na stadionu i pevač Marko Bulat.

Pred navijači izašli su i košarkaši crno-bele sekcije, na čelu sa Aleksandrom Sašom Pavlovićem, za kojim su išli Mihajlo Andrić, Boris Dalo, Edo Murić, Nikola Milutinov, Nemanja Bezbradica...

Dok se približavao početak utakmice - punio se i stadion. Pristalice crno-belih ovacijama su pozdravile predsednika FSS Tomislava Karadžića.

Otvorene su sve tribine osim severne i u svečarskoj atmosferi fudbaleri crno-belih izašli su na teren u specijalno dizajniranim majicama, sa porukom na leđima "Mi smo šampioni!".

Ekipi Zorana Milinkovića pehar je uručen pre početka utakmice, u prisustvu svih igrača i velikog broja navijača na terenu, koji kod gola pod južnom tribinom mašu i navijačkim zastavama.

Trajni i prelazni pehar Saši Iliću uručili su predsednik Zajednice Superlige Zoran Šćepanović i Savo Milošević, potpredsednik FSS.

Nekoliko minuta pre 17.00 časova, neposredno pre početka meča, Petar Grbić krenuo je sa prelaznim peharom ka južnoj tribini, gde su i Grobari podigli trofej koji su njihovi ljubimci ove sezone još jednom uneli u klupske vitrine.

Na ogradi "Juga", stoji transparent sa natpisom: "Titula je crno-bela"!

...
Izvor: youtoube


Ostanite uz MONDO.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC