• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gde će otići Bane Ivanović? Blizu ili daleko?

Autor mondo.rs

Iako ima ugovor sa Čelsijem do leta 2017, sve je izvesnije da će kapiten reprezentacije Srbije već u januaru napustiti Stamford Bridž. Zainteresovani klubovi iz Evrope, ali i van nje

Branislav Ivanović se oporavio i biće u konkurenciji za tim na današnjem meču protiv Sautemptona, ali je pitanje koliku će minutažu imati i koliko će još duela odigrati za "plavce"?

Iako je u januaru produžio ugovor sa Čelsijem do leta 2017, sve je izvesnije da bi kapiten reprezentacije Srbije već u zimskom prelaznom roku mogao da napusti Stamford Bridž.

Engleski mediji prenose da od dolaska Antonija Kontea Ivanović ne igra ulogu u timu kakvu je imao proteklih sezona. Dobrim delom i zbog povrede, tek ove sezone odigrao je samo sedam utakmica.

Budući da je zakoračio u 33. godinu života, sigurno ne predstavlja budućnost Čelsija, zbog čega je mala verovatnoća da će mu klub ponuditi novo produženje ugovora na isteku sezone.

Spekuliše se da bi Ivanović već u januaru mogao da promeni sredinu. Svesni su toga i drugi, zainteresovani klubovi, koju su već bacili "udicu".

Pitanje je samo koju će destinaciju odabrati pouzdani defanzivac? Da li će ostati blizu Londona, ili će u zrelim igračkim godinama potražiti sredinu u kojoj bi mogao da dobro zaradi pre povlačenja?

Engleski mediji pišu da su Vest Hem i Kristal Palas već pokazali interesovanje da ga dovedu, ali su "u igri" još neki evropski klubovi, poput Galatasaraja, Olimpika iz Marseja i Intera.

Ipak, nije isključeno da bi mogao da se odluči i za neku daleku destinaciju poput Kine, koja je u poslednje vreme postala veoma primamljiva za iskusne igrače.

Kako prenosi "Miror" bivši saigrač u Čelsiju, Brazilac Ramirez pozvao ga je da mu se pridruži u kineskom superligašu Điansuu, u koji je prešao u januaru za ogroman novac.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC