• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ristić hoće da popravi utisak o Milanovcu

Autor mondo.rs

Vezista, odnosno bek, Crvene zvezde do sada nije imao naročito lepa iskustva kada bi igrao u Gornjem Milanovcu. U subotu će imati šansu da ih promeni.

 Mihajlo Ristić Metalac Crvena zvezda najava Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu gostuju u Gornjem Milanovcu gde žele da nastave dobru seriju.

Od poraza u "večitom derbiju" Zvezda je upisala osam pobeda u devet utakmica, jedino je remizirala u Subotici, a Mihajlo Ristić ne pamti po dobrom prethodno gostovanje Metalcu. Ni utakmice u Gornjem Milanovcu...

"Sa Zvezdom sam igrao samo jednom, u julu 2015. godine i tada smo završili bez golova. Ne nosim baš lepe uspomene sa tog stadiona ni kada su utakmice u dresu reprezentacije u pitanju. Pamtim povredu koju sam tamo doživo u mladoj reprezentaciji. Biće ovo prilika da sa Zvezdom popravim utisak i prekinem lošu seriju u Milanovcu", kazao je Ristić u izjavi za zvanični sajt Crvene zvezde.

Zbog povreda Božović neće moći da računa na Zorana Rendulića i Aleksandra Lukovića, a biće zanimljivo videti da li će Mihailo Ristić na ovom meču igrati u zadnjoj liniji ili veznom redu.

"Imamo veliki igrački kadar, navikli smo na promene. Konstantno trpimo oscilacije na raznim pozicijama, sada prevashodno u odbrani, ali mislim da će sve funkcionisati kako treba. Znam da će ekipa dati sve od sebe, ušli smo u seriju pobeda i imamo veliku želju da tako i nastavimo", poručio je on i dodao da se nada pozitivnom rezultatu.

Fudbaleri Crvene zvezde često se žale da zbog loših terena ne mogu da igraju "lepo", ali u Gornjem Milanovcu, bar prema rečima Mihaila Ristića, nema izgovora.

"Olakšavajuća okolnost je ta što je teren u Milanovcu uvek u odličnom stanju, za razliku od prethodna dva gostovanja. Moći ćemo da prikažemo lepši i atraktivniji fudbal. Biće nam lakše da loptu duže držimo u svom posedu i da stvorimo više šansi", zaključio je Mihailo Ristić.

Utakmica se igra u subotu od 15 časova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC