• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Veljko Paunović nagovorio Švajnštajgera?

Autor mondo.rs

Prema pisanju portala "Goal", Čikago Fajer će naredne sezone imati veliko, veliko pojačanje.

Ukoliko naš zlatni selektor Veljko Paunović (39) ostane trener Čikago Fajera, uprkos lošoj prvoj sezoni i plasmanu na 20. mesto u MLS ligi, naredne sezone treniraće veliku zvezdu svetskog fudbala.

Bastijan Švajnštajger (32), prema pisanju portala "Goal.com", postigao je dogovor sa Fajerom o trogodišnjoj saradnji tokom koje će mu svake sezone pripasti "bazičnih" 5,5 miliona dolara.

"Goal" piše da su se Paunović i Švajnštajger sastali početkom novembra i da je Nemac tom prilikom preneo našem treneru da je zainteresovan da se već u januaru, kada počne prelazni rok u Evropi, nađe na pripremama novog kluba.

Od dolaska Žozea Murinja u Mančester junajted, Švajnštajger je praktično "zamrznut" negde između omladinskog i prvog tima, s kojim je dobio priliku da trenira tek kad je sezona počela, ali ne i da nastupa za klub koji ga je 2015. godine za deset miliona evra, ali i ogromnu godišnju platu, doveo iz matičnog Bajern Minhena.

Švajnštajger bi, ukoliko su ove informacije potpuno tačne, u SAD doneo trofeje Lige šampiona i Bundeslige (8), ali i naslov prvaka sveta u fudbalu iz Brazila 2014. Trend fudbalskog penzionisanja u Americi uzeo je maha među fudbalerima generacije koja je žarila i palila Evropom prethodnih 15-ak godina, pa bi poslednji u nizu mogao da bude suprug naše teniserke Ane Ivanović.

Fajer (u bukvalnom prevodu Vatra) osnovan je pre 19 godina, nastupa na "Tojota parku" kapaciteta 20.000 gledalaca, nadimak ekipe je "Men in Red" odnosno "Ljudi u crvenom", vlasnik je Endrju Hauptman, a cilj da se naredne sezone Čikago plasira bar u plej-of s obzirom na to da je prethodne bio poslednji i u diviziji i u konferenciji.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC