• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Puzigaća, Kunić i još četvorica na meti Borca

Autor mondo.ba

Povratak Bojana Puzigaće i Petra Kunića biće prioritet uprave Borca i trenera Vuleta Trivunovića u narednom prelaznom roku.

 Puzigaća, Kunić i još četvorica na meti Borca Izvor: MN PRESS

Osim Kunića i Puzigaće na meti Borca su još četvorica fudbalera; Bojan Burazor iz prijedorskog Rudara, Miloš Đorđević iz Slavije, Miloš Čudić iz beogradskog Rada, te Miljan Govedarica, član tuzlanske Slobode, piše „Glas Srpske“.

Puzigaća je prije desetak dana raskinuo ugovor sa Voždovcem i slobodan je igrač, dok Kuniću ističe ugovor sa Novim Pazarom.

„Puzigaća je naglasio da mu je prioritet odlazak u inostranstvo, ali ćemo s njim razgovarati i vidjeti da li ima šanse da dođe. Što se tiče Kunića, s njim smo postigli načelan dogovor, ali i on želi da karijeru nastavi u inostranstvu. Pregovore sa njima dvojicom intenziviraćemo narednih dana i očekujem da na kraju oni ipsak zaigraju u Borčevom dresu“, rekao je trener Borca Vule Trivunović.

Sa ostalim potencijalnim pojačanjima još nije obavljen razgovor.

„Burazor, Đorđević i Govedarica su za nas interesantni igrači, ali njihov eventualni dolazak zavisiće prvenstveno od finansija, jer kao što je poznato, Borac nije u stanju da kupuje skupe igrače. Za nas su u uvom trenutku prioritet slobodni fudbaler, a kako se bude približavao prelazni rok, njih će biti sve više“, rekao je Trivunović za Glas Srpske.

Prioritet uprave biće i produženje saradnje sa Nenadom Kisom.

„Njegovo iskustvo mnogo bi nam značilo u proljećnim bitkama, ali i onima koje nas očekuju po povratku u Premijer ligu BiH“, istakao je Trivunović.

U petak pred polazak fudbaleri Borca dobili su jednu od tri plate koliko im se duguje, a do kraja kalendarske godine trebalo bi da im budu izmirena sva dugovanja. U Toku sedmice biće isplaćena i jedna plata Radnoj zajednici, koja takođe do kraja godine treba da dobije sve zaostale plate.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC