• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Saša Ilić: Ovo je derbi, moraš iskoristiti šanse

Autor mondo.rs

Saša Ilić i Bojan Ostojić složni u oceni da je završnica bila "detalj" koji je nedostajao kako bi crno-beli došlo do "čitavog plena" u Novom Sadu.

Ne može se reći da su navijači na "Karađorđu" uživali u preterano lepom fudbalu, ali se ne može reći i da nije bilo uzbuđenja do samog kraja i da su obe ekipe igrale otvoreno. Na tri boda...

Na kraju, i Partizan i Vojvodina, će morati da se zadovolje sa samo jednim (0:0).

Utisak je da su one za crno-bele bile ozbiljnije, s obzirom na to da smo videli i da pogađaju okvir gola, a najiskusniji akter derbija u Novom Sadu bio je Saša Ilić koji je ušao u finišu utakmice i pokušao da "poveže" redove svog tima.

NERASPOLOŽENI BOŽINOV

Bugarski napadač Valerij Božinov na današnjoj utakmici je promašio dve stopostotne šanse, a nije bio raspoložen za izjavu nakon meča. Samo je kratko odgovorio "ne".

Odigrao je "mali milion" ovakvih utakmica i zna šta je nedostajalo.

"Izuzetno takmičarska utakmica bez neke preterane lepote. Težak teren, izuzetno neravan. Partizan je imao par izglednijih prilika i morao je da ih iskoristi, ipak je ovo derbi, takve šanse nisu česte...", kazao je Saša Ilić posle utakmice.

Nikolić žali zbog promašaja, "Lala" zbog Malbašića

Nije iznenađen igrom Vojvodine jer kaže da je to vrlo mlada i talentovana ekipa i nije slučajno što je druga na tabeli. Ističe da igralo zrelo i kvalitetno i da je najkvalitetniji fudbaler Filip Malbašić. njegov nekadašnji saigrač, za koga kaže da igra kao "preporođen". Upravo je on imao šansu u finišu utakmice da donese pobedu svom timu, ali je promašio. 

Kapiten Partizana smatra da ovaj rezultat najviše odgovara Crvenoj zvezdi koja sutra ima šansu da pobegne obema ekipama na "+8".

"Sigurno da ovaj rezultat Zvezdi najviše igra. Razlika će biti veća ako sutra pobede, ali dobro to nije još gotovo ima još mnogo da se igra.Mislim da ni mi, a ni Vojvodina nismo zadovoljni jer smo hteli da idemo na tri boda", kazao je Ilić.

"BRZA HRANA"

Dok su fudbaleri Partizana davali izjave i čekali da krenu put Beograda pojavili su se dostavljači pica koji su unosili hranu u autobus. Nije jasno da li je hrana za fudbalere ili stručni štab... Neki od fudbalera su nakon meča, kako je uobičajeno, pojeli jabuku.

Njegov saigrač Bojan Ostojić odigrao je odlično u defanzivi i u duelima sa loptom uspeo da neutrališe Nikolu Trujića. 

"Jedna tvrda i teška utakmica sa dosta uloga. Zaista, igralo se na tri boda... Imali smo šanse u prvom nismo iskoristili, u drugom ofanzivno, ali i oprezno, jer znali smo gde preti opasnost i zaustavili smo njihove napade. Možda i realan rezultat, ali... Možemo samo da žalimo za ova dva boda", kazao je iskusni štoper.

(Milutin Vujičić - MONDO)

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC