• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vučelić: Nećemo nikoga streljati, ali...

Autor mondo.rs

Predsednik FK Partizan najavio je kazne zbog propusta u administraciji u trenutku kada se pojavila nova verzija događaja.

 Vučelić: Nećemo nikoga streljati, ali... Izvor: MN PRESS

"Kaznićemo što nisu uneli u dokumenta da je pregled obavljen, ali nećemo nikog streljati", poručuje predsednik FK Partizan Milorad Vučelić posle neshvatljivog propusta crno-bele administracije, koja bi mogla skupo da košta ekipu.

O "Slučaju Vlahović" priča se i piše i dva dana posle utakmice u Novom Sadu, sa Vojvodinom, u kojoj trener Marko Nikolić nije mogao da računa na talentovanog napadača, Dušana zbog bizarnog i još nerazjašnjenog propusta.

Vučelić u izjavi za "Alo" tvrdi da Vlahović nije igrao bez obavljenog lekarskog pregleda, već...

"Svi pregledi su uredno završeni, o tome postoji potvrda, ali nije unesen pečat u knjižicu. Sve je obavljeno na vreme, propust je administrativne prirode i to je zaista baš loše. Nije nikako dobro praviti takve propuste i biće pokrenut disciplinski postupak protiv odgovornog lica", izjavio je Vučelić.

U međuvremenu pojavila se i treća verzija događaja prema kojoj Partizan nije zaboravio prava dokumenta u Beogradu, "već pokazao pogrešna, stara, popunjena pre nekoliko meseci". Inače, različiti funkcioneri Partizana iznosili su i različita objašnjenja u javnost, pa je kako vreme prolazi sve teže zaključiti šta se zapravo dogodilo, umesto da je obrnuto.

"Vlahović uvek ima lekarski pregled, imao je i na utakmici sa Napretkom. Superliga će možda moći da nas kazni, ali samo novčano. Nema drugih elemenata i mogućnosti za oduzimanje bodova", tvrdi Vučelić za "Alo".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC