• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikolić: Neizvesno, a već znaju naš plasman

Autor mondo.rs

"Vlada velika neizvesnost oko konačnog plasmana ili bi tako trebalo da bude", rekao Marko Nikolić pred utakmicu sa Javorom.

 Nikolić: Neizvesno, a već znaju naš plasman Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Partizana u 19. kolu Superlige Srbije dočekuju Javor. Utakmica protiv Ivanjičana biće prilika da se crno-beli posle remija u Novom Sadu vrate na pobednički kolosek.

"Valjak" je u seriji od 14 utakmica bez poraza, odnosno 12 pobeda i dva remija. Ali, crno-beli i dalje imaju zaostatak za "večitim" rivalom i dve prilike da smanje razliku nisu iskoristili.

"Mi smo i dalje u seriji nepobedivosti i ona traje 14 utakmica, sa ciljem da tako ostane i u predstojeća tri meča", počeo je Marko Nikolić, trener Partizana, izlaganje pred utakmicu sa Javorom.

"Javor je ekipa sa stopostotnim učinkom u poslednjih pet takmičarskih utakmica, što poziva na oprez. Imam veliko poštovanje za klub i ljude koji vode ovog superligašp. Na klupi Javora je mladi kolega, koji vodi ekipa na adekvatan i moderan način. Ne bih previše trošio reči, tu si iskusni igrači... Moramo da zaslužimo gram sreće koji nam je nedostajao na poslednjoj utakmici, ali imamo i jednu grupu igrača koja je opterećena minutima. Ipak, mislim da nije vreme za te priče, moramo da se spremimo na poseban način i osvojimo tri boda", poručio je Nikolić.

Nikolić kaže da će u nedelju proći tek polovina takmičenja.

"Sa ovom utakmicom ćemo preći tek polovinu takmičenja, iako postoji određena tendencija javnosti da se već sada izvode zaključci oko našeg konačnog plasmana. Mi živimo samo za sledeću utakmicu i samo to će nas dovesti negde. Nećemo dozvoliti da nas takve stvari odvedu na stranputicu. Pred svima u ovoj ligi je dosta teških utakmica, vlada velika neizvesnost oko konačnog plasmana ili bi tako trebalo da bude", rekao je Marko Nikolić.

Partizan i Javor igraju u nedelju od 18 sati.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC