• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poziv iz Humske: Na stadion, važno je! (VIDEO)

Autor mondo.rs

Defanzivac Partizana apelovao na navijače da podrže crno-bele u nedeljnom duelu protiv Javora.

 Partizan Javor najava Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Partizana vraćaju se u Humsku.

Crno-beli će u nedelju dočekati na svom terenu Javor, u borbi za nastavak niza mečeva bez poraza.

Ekipa Marka Nikolića ima cilj da se vrati pobedama nakon remija sa Vojvodinom, a Nemanja Miletić možda je i najpozvaniji u svlačionici Partizana da govori o kvalitetima Ivanjičana.

Iako je Javor prošlog leta doveo novog trenera i dvocifreni broj novajlija, jasno je da nekadašnji defanzivac Ivanjičana, a sadašnji prvotimac Partizana, izuzetno dobro poznaje narednog rivala.

"Bio sam u Javoru tri godine. Nosim veoma lepe uspomene iz tog kluba, dosta lepih stvari sam tamo doživeo… Lepo mesto i veoma prijatni ljudi. Poznajem dosta igrača koji još uvek igraju u ovoj postavi od Milovića, Đokića, Eliomara i ostalih. Ne zaboravimo da je legenda Partizana Vladica Kovačević rođen u tom prelepom gradu", rekao je Miletić u izjavi za klupski sajt.

Upitan za igru Javora, bek Partizana istakao je da njegov bivši klub beleži odlične rezultate u poslednje vreme. Konkretno, ekipa Miloša Veselinovića ostvarila je do ovog vikenda pet pobeda u nizu.

"Igraju veoma dobar fudbal, pogotovo u poslednje vreme. Na čelu sa šefom Veselinovićem i kapitenom Milovićem svakoj ekipi znaju da zadaju dosta muka. Igraju veoma organizovano i disciplinovano. Mislim da će biti dosta teška utakmica, ali mi smo Partizan i u glavi su nam samo nova tri boda".

Miletić je u nekoliko crta izneo kvalitete nedeljnog protivnika.

"Mislim da neće doći kao i ostale ekipe sa pet igrača pozadi i braniti se, ali sve je na nama. Ako mi budemo pravi rezultat neće izostati. Možda najveća opasnost preti od Bjedova koji je drugi strelac lige. Treba obratiti pažnju i na Eliomara, jer kad mu je dan, teško ga je čuvati. Ne treba zaboraviti ni na zadnjeg veznog Đokića, koji je stub u veznom redu".

...
Izvor: YouTube



Duel u Humskoj počeće u 17 časova, uz direktan prenos na TV Arena sport, a levi bek crno-belih pozvao je navijače da budu uz ekipu na stadionu.

"Imamo još mnogo da igramo i važno nam je da imamo podršku navijača u svakom trenutku na tribinama. Za svaku utakmicu se spremamo kao da je poslednja i idemo na tri nova boda. Pozivam sve da budu uz naš Partizan i da se borimo do kraja za titulu. Svaka utakmica je važna, svaka pobeda nas vodi bliže borbi za titulu", poručio je Miletić. 

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC