• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ninković odbio poziv u reprezentaciju Srbije

Autor mondo.rs

Fudbalski savez Srbije kontaktirao je fudbalera Sidneja prošlog meseca oko povratka među "orlove", ali je on ponovio da je završio reprezentativnu karijeru

Miloš Ninković igra odlično u dresu Sidneja, ali to neće raditi i u reprezentaciji Srbije, iako je postojala želja.

Bivši igrač Crvene zvezde, koji je u Australiju stigao u julu prošle godine, odbio je poziv iz FSS da se vrati u reprezentaciju Srbije.

Iako su u srpskoj "kući fudbala" smatrali da on može da pomogne nacionalnom timu, Ninković je ponovio da je završio reprezentativnu karijeru.

Zvali su ga prošlog meseca, uoči kvalifikacionog meča za Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018, protiv Velsa i prijateljskog meča sa Ukrajinom, ali im je on jasno poručio da nije spreman za povratak.

"Razgovarao sam sa nekim ljudima iz FSS, ali ne i sa selektorom Slavoljubom Muslinom. Kao što sam rekao i mnogo puta pre, dok sam još igrao u Srbiji, igranje za nacionalni tim za mene je završeno. Sada igram u Australiji i zaista je teško igrati za reprezentaciju tokom sezone", izjavio je Ninković australijskim medijima.

Ninković, koji ima 31 godinu, rekao je da više nije spreman za naporna putovanja.

"Za mene je ta priča završena. Imam 31 godinu, igrao sam na Svetskom prvenstvu, odigrao sam mnogo mečeva za reprezentaciju i mislim da je vreme da neki mlađi igrači igraju za Srbiju", dodao je Ninković.

Bivši igrač Čukaričkog, Dinama iz Kijeva, Crvene zvezde i Eviana za "orlove" je nastupao 28 puta.

"Možda nisam još star da igram za reprezentaciju, ali sam daleko od Srbije, od Evrope. Potreban mi je ceo dan samo za putovanje, a potom četiri ili pet dana da se oporavim. Raduje me poziv iz Srbije, jer ja volim svoju zemlju, ali igrao sam mnogo puta i sada to treba drugi da urade, jer je to velika stvar, u trenutku kada Srbija igra dobro", dodao je Ninković, koga ugovor sa Sidnejom veže do jula sledeće godine.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC