• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Murinjo bira između "starog vuka" i "mlade zvezde"

Autor mondo.rs

Mančester junajted će biti aktivan i tokom zimskog prelaznog roka, a primarna meta je štoper. Izbor je pao na dvojicu.

Potrošeno bogatstvo tokom leta nije bilo dovoljno da bi se do kraja popravila ekipa.

Menadžer Žoze Murinjo je krajem prošlog meseca jasno poručio da su mu potrebna još najmanje dva prelazna roka kako bi odstranio nepožene iz ekipe, a u isto vreme doveo fudbalere koji će poboljšati kvalitet i dubinu tima.

Naredni je već idućeg meseca...

Mančester junajted će biti vrlo aktivan tokom januara i kao primarnu metu označio je dovođenje defanzivca, odnosno štopera, s obzirom na veliki broj povreda u tom delu tima i to da će Erik Baji uskoro otići na Afrički kup nacija gde će predstavljati Obalu Slonovače.

Žoze Murinjo je iz tog razloga tražio od Uprave kluba da reaguje brzo i da već na početku godine on na raspolaganju ima štopera koji će ga zameniti, a poznate su i mete.

Junajted će birati između "starog vuka" Žozea Fontea (33) iz Sautemptona i "zvezde u nastanku" Viktora Lindelefa (22) koji nastupa za Benfiku.

Nisu samo godine i iskustvo ono što razdvaja ova dva fudbalera nego i cena koju bi "đavoli" morali da plate. U slučaju Šveđanina to ne bi bilo "papreno", iako on poseduje otkupnu klauzulu od 30 miliona evra, ali koja je "aktivna" samo u letnjem prelaznom roku.

Kada je u pitanju Žoze Fonte, Murinjov sunarodnik, teško da bi Sautempton dobio više od deset miliona, a Portugalac je još prošlog leta bio na izlaznim vratima međutim njegov odlazak u Everton je stopiran. "Specijalni" ga izuzetno poštuje i zbog toga je možda on i bliži odluci da njega angažuje dok bi Lindelef na "Old Traford" onda došao na leto kada mu je cena daleko manja.

Tokom ovog leta Mančester junajted je već doveo Pola Pogbu, Henrika Mhitarjana, Zlatana Ibrahimovića i već pomenutog Erika Bajia.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC