• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Antić kritikuje Tumbakovića zbog Luke Jovića: Ne radi se to preko medija!

Autor mondo.rs Izvor Kurir

"Pitate se kako je meni uspelo, a drugima nije. Zato što sam pravio ambijent na bazi povratne komunikacije", kazao je Radomir Antić kome se ne sviđa način na koji Tumbaković rešava pitanje Jovića.

 Radomir-Antic-kritikovao-Ljubisa-Tumbakovic-zbog-Luka-Jovic Izvor: MN PRESS

I dalje se čeka epilog slučaja "Luka Jović".

Ljubiša Tumbaković precrtao je prošlog meseca najskupljeg srpskog fudbalera za susrete protiv Paragvaja i Litvanije, pošto je Jović svojevoljno napustio pripreme "orlova" posle meča sa Portugalom, a trenutno se čini da nijedan od njih dvojice ne želi da popusti...

Možda će vas zanimati

Tumbaković je tražio objašnjenje od Jovića za ovaj potez, verovatno i pokajanje, dok mladi napadač i dalje tvrdi da jeste bio povređen i da za "njegov status treba pitati selektora".


Ovakve situacije ne rešavaju se same od sebe, a to dobro zna i bivši selektor "orlova" Radomir Antić kod koga je verovatno vladala i najbolja atmosfera u reprezentaciji. Nije bilo čarki, sve se rešavalo mirno, a to je bilo "naplaćeno" i do odlazak na Svetsko prvenstvo.

Zbog svega toga kritikovao je Tumbakovića i način na koji vodi "slučaj Jović".

"Tumbaković bi kao čovek fudbala trebalo da više vodi računa o tome kako se rešavaju problemi u reprezentaciji. Ne radi se to preko medija... Po ko zna koji put bavimo se sporednim, a ne konkretnim problemima", naveo je bivši selektor Srbije u razgovoru za "Kurir" i dodao:

Izvor: MN PRESS


SUPERLIGA I PARTIZAN

"Gledam šta se dešava u Superligi Srbije, gledam te penale, suđenje, celokupan ambijent na utakmicama... Mene to mnogo boli", istakao je Radomir Antić i dodao da ga brinu prekidi na mečevima Partizana: "Svaka Partizanova utakmica bila je do sada prekinuta. To nije u skladu s velikom istorijom takvog kluba. Kako se ti problemi rešavaju - ne znam, ali to je naša realnost. To nije dobro"

"Neverovatno je da se kod nas neke stvari ponavljaju. Znam o čemu se radi i kuda sve to vodi, ali ne želim da učestvujem u tome".

Kako do dobre atmosfere?

Ako neko ima "čarobni recept" za to, onda je to bivši trener Real Madrida, Atletiko Madrida i Barselone.

"Pokazao sam da se kod nas nešto može napraviti, iako je bilo mnogo gore nego što je sada. Pitate se kako je meni uspelo, a drugima nije. Zato što sam pravio ambijent na bazi povratne komunikacije. Dobri igrači ne podrazumevaju dobar tim. Opet, dobra atmosfera uvek pravi i daje dobar rezultat. Kvalitetna analiza problema je pola rešenja istog. Krajnje jednostavno", rekao je Radomir Antić i i potom dodao da ga raduje što je Luka Jović nedavno dao prvi gol, ali da "slabo igra i stalno se spominju neki vanfudbalski izgovori".

Mondo podkast Sve u 16, gost: Ilija Stolica.
Izvor: YouTube

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC