• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Konačno! Luka Jović "razbio maler": Poništen, poništen, e sad je gol!

Autor mondo.rs

Poslije ovoga se nadamo da će samo nastaviti da rešeta...

Probio je led!

Luka Jović upisao se prvi put u strijelce za Real Madrid pošto je u prvom minutu nadoknade na meču protiv Leganesa glavom sjajno reagovao i postavio konačnih 5:0 (3:0).

Možda će vas zanimati

 Nema sumnje da je poslije ovoga Srbinu pao "kamen sa srca", pošto ga nikako gol nije htio. Prethodno mu je poništen na meču protiv Osasune, ali i dana ga je VAR tehnologija "uhvatila u ofsajdu. Treći put je ipak postigao regularan pogodak i sada otvara novu stranu knjige u Madridu!

Sudeći po čestitkama igrača "kraljevskog kluba" jasno je da su svi osjećali napetost kod najskupljeg srpskog fudbalera koji će cijeli život pamtiti ovaj 30. oktobar.

Prethodnih dana mediji u Španiji pisali su o tome da Real Madrid već planira da ga proda, spominjali su se i problemi u komunikaciji, zamjeraju mu i što se ne smije dovoljno, ali vjerujemo da će mu ovaj pogodak pomoći da ponovo trese mreže kao u Frankfurtu.

Real Madrid je inače "pregazio" Leganes već u prvom poluvremenu, Benzema je u 60 sekundi asistirao za Rodriga i Krosa, da bi potom bio Azar oboren u 24. minutu za jedanaesterac.


Ramosu je prvo udarac odbranio Sorijano, ali to nije bilo regularno pošto nije stajao sa obje noge na liniji, pa je kapiten Reala iz drugo pokušaja uvećao na 3:0. Sledeći jedanesterac u 69. minutu bio je rezervisan za Benzemu koji je postigao svoj sedmi gol u prvenstvu.

Minut kasnije Zidan je na teren poslao Jovića koji je prvo postigao gol iz ofsajda, a onda i regularan na savršeno dodavanje Karvahala.

Pogledajte i pročitajte rezultate 11. kola Primere.


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC