• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Haos u Napoliju: Igrači se oglušili o naredbu predsednika, Anćeloti uz njih

Autor mondo.rs

Vest dana u Italiji je pobuna igrača Napolija i to što su posle meča sa Salcburgom odlučili da se ne vrate u trening kamp, kako je naredio čelnik Aurelio De Laurentis, a trener nije došao na obaveznu konferenciju za novinare

U Napoliju je veoma napeto. Unutar kluba stvari ne štimaju kako bi trebalo, što se videlo posle meča Lige šampiona protiv Salcburga (1:1).

Trener Karlo Anćeloti nije se pojavio na obeveznoj konferenciji za novinare, zbog čega će mu UEFA sigurno izreći kaznu, a igrači su odbili poslušnost.

Možda će vas zanimati

Naime, pred meč sa Salcburgom, a nkon poraza od Rome u Seriji A, predsednik kluba Aurelio De Laurentis naredio je da ekipa bude u karantinu, kako bi se što bolje pripremila za evropski duel. On je treneru i igračima saopštio da ne napuštaju trening centar sve do sledećeg vikenda i utakmice sa Đenovom.

Ipak, nakon remija sa Salcburgom, igrači su se oglušili o naredbu čelnika kluba i otišli kućama. Oni su izbegli novinare i odlučili da se ne vrate u trening centar.

Da li je Karlo Anćeloti podržao njihovu odluku? Očigledno da, budući da je i on izbegao novinare, iako se, za razliku od igrača, klupskim autobusom vratio u karantin.

Naime, on se nije složio sa naredbom predsednika Napolija, rekavši da igračima nije potreban karantin, ali da će poštovati njegovu odluku. Nezvanično, ekipa je tražila pre meča sa Salcburgom da De Laurentis povuče odluku i dozvoli im da napuste karantin, ali on to nije odobrio.


Ostaje da se vidi kako će predsednik kluba reagovati na to što su se igrači oglušili o njegovo naređenje. Da li može da kazni ceo tim? Naravno da može, a interesantno je kakvu će odluku doneti u vezi trenera Karla Anćelotija.

Napoli je posle remija sa Salcburgom i dalje blizu plasmana u osminu finala Lige šampiona. U grupi E zauzima drugo mesto sa osam bodova, jednim manje od vodećeg Liverpoola i četiri više od trećeplasiranog Salcburga, dok je Genk poslednji sa samo jednim osvojenim bodom.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC