• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Solskjer otpisao Partizan? "Dali su nam mnogo prostora, AZ će otići daleko"

Autor mondo.rs

Menadžer Mančester junajteda bio je veoma zadovoljan što je njegov tim obezbijedio plasman u narednu fazu Lige Evrope dva kola prije kraja takmičenja po grupama.

Mančester junajted je savladao Partizan 3:0 na "Old Trafordu" i tako "čekirao" svoje mjesto u šesnaestini finala drugog po snazi evropskog takmičenja.

Menadžer Ole Gunar Solskjer imao je razloga za optimizam poslije utakmice, istakavši da je meč protiv crno-bijelih odličan primjer šta želi da postigne.

Možda će vas zanimati

"Ovo je način kako želimo da igramo, definitivno. Ali, naravno, i protivnik je taj koji vam dozvoljava da tako igrate. Bez omalovažavanja Partizana, ali dali su nam prostora. Kada smo postigli prvi gol, oni su zaigrali ofanzivnije, ali sam zadovoljan što smo i mi nastavili da napadamo u želji da postignemo i drugi i treći gol. Previše puta smo vodili 1:0 i onda ne uspijevali da postignemo drugi gol. Ovi momci uče i ovaj meč će im biti putokazi kako želimo da igramo, čak i kada protivnik nije na nivou Premijer lige", rekao je Solskjer za zvaničan sajt Mančester junajteda.

Trijumf nad ekipom iz Humske, "crveni đavoli" će u posljednja dva meča protiv Astane i AZ Alkmara moći da odmaraju ključne igrače, te Solskjer podsjeća da će u decembru i januaru njegov tim odigrati mnogo utakmica.

Ipak, čini se da Norvežanin ne vjeruje da će Partizan u posljednja dva kola uspjeti da "preskoči" holandski tim i nastavi takmičenje u Ligi Evrope.

"Fantastično je (što su obezbijedili prolaz iz grupe, prim. aut). Ima mnogo pozitivnih stvari, jer i mladim igračima dajemo prostora da igraju, a ne primamo golove. Gostovanje AZ Alkmaru se iz ove perspektive čini važnim, oni su dobar tim. Otići će daleko u ovom takmičenju i zato će naš posljednji meč u ovoj fazi protiv njih biti težak", kazao je nekadašnji golgeter Mančester junajteda.

Posebno je važnim smatrao što se i Markus Rašford upisao u strijelce.

"On je dovodio sebe u odlične pozicije i dobro se kretao. Golman (Vladimir Stojković, prim. aut.) je napravio nekoliko odbrana, a i Rašford je nekoliko puta promašio. Ali mislim da će mu pogodak dati mnogo samopouzdanja", zaključio je Solskjer.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC