• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Klop: Njih samo ovako možemo da pobedimo

Autor mondo.rs

Nemački strateg na klupi Liverpula pričao je o velikoj pobedi svog tima nad Mančester sitijem.

Derbi 12. kola Premijer lige, ali i celog dosadašnjeg toka prvenstva, fudbaleri Liverpula rešili su u svoju korist. Oni su slavili protiv Mančester sitija, a taj rezultat im je doneo devet bodova prednosti.

Gvardiolin tim je sada četvrti na tabeli, ispred njih su Lester i Čelsi, koji su iz senke stigli do vrha tabele. Današnja partija ''Građana'' ne može da raduje njegovog trenera, a je na klupi Liverpula mogao da bude prezadovoljan Jirgen Klop.

Možda će vas zanimati



Trener fudbalera Liverpula Jirgen Klop rekao je da je zadovoljan današnjom pobedom protiv Mančester sitija, posle koje je njegova ekipa stekla osam bodova prednosti u odnosu na prve pratioce na tabeli.

"Siti je bio dobar. Bili su dobri i morali smo da se branimo svime, ali postigli smo neverovatne golove. Bilo je teško, ali vredelo je, zaista je sjajno. Oni dodaju loptu spolja, Sterling. Koliko dobro smo ga branili do tada? Videli ste šta se dešava kada ga više ne branite. Moji igrači su bili potpuno koncentrisani i bilo je dobro. To je jedini način kojim možete da pobedite Siti. Možda druge ekipe rade na drugačiji način, ali ovo je jedini način kojim mi možemo njih da pobedimo", rekao je Klop.

Liverpul je poveo u petom minutu golom Fabinja. Golu je prethodila sumnjiva situacija na drugoj strani terena, nakon što je lopta u ruku pogodila Trent Aleksandra Arnolda, posle šuta Bernarda Silve. Igrači Sitija tražili su penal, sudija je pokazao da se igra nastavi, do lopte je došao Fabinjo i postigao lep gol.

Sudija je posle upotrebe VAR tehnologije ocenio da nije bilo penala. "VAR je bio problem. Video sam diskusiju pre prvog gola i samo sam čekao. Više nije isto, ali to nije problem. Mogu večeras da slavim", naveo je Klop. On je dodao da utakmica nije bila najlepša, ali da je bila uzbudljiva, što mu se dopalo.

Liverpul ima velike šanse da osvoji prvu šampionsku titulu od 1990. godine. "Crveni" su prvi na tabeli sa 34 boda, Lester i Čelsi imaju po 26, a četvrtoplasirani Mančester siti 25.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC