• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Totenhem je spreman za Bornmut, tu je i Murinjov najmlađi prijatelj

Autor mondo.rs

Žoze Murinjo je bio oduševljen potezom ovog dečaka, a dečak će imati o čemu da priča drugarima.

Ekipa Totenhema je uspela nakon preokreta da savlada Olimpijakos u meču Lige šampiona. Na tom meču se istakao dečak koji skuplja lopte, pošto je munjevitom reakcijom omogućio ''Pevcima'' da zatresu mrežu.

Bio je koncentrisan, fokusiran i precizan, bacio je loptu u ruke Orijea, a kasnije je iz te akcije, protiv nespremne defanzive grčkog tima, Totenhem postigao gol. Murinjo to zna da ceni.

Dečakov potez ga je oduševio još na meču, kada je pritrčao u trenucima proslave i rukovao se sa ovim momkom. Pokušavao je i kasnije da stupi u kontakt sa njim, na da ga pozove na slavlje igrača, ali se taj susret nije dogodio.

Možda će vas zanimati

Ipak, mladi Kalum je dobio novu priliku da se upozna sa svojim idolima, fudbalerima Totenhema. Očigledno je da Portugalac zna kako se pravi hemija i kako se kupuju navijači. Ovo je potez koji je oduševio ceo svet.

Pred meč sa ekipom bornmuta u Premijer ligi, mladi Kalum Hajns je pozvan da ruča zajedno sa prvotimcima svog omiljenog kluba. Kada ste bili njegovih godina, sigurno ste maštali o takvom događaju.


Ekipa Totenhema će protiv ''Trešnjica'' imati priliku da nastavi niz u ligi. oni nisu izgubili na poslednja tri meča, a Murinjo je debitovao pobedom protiv Vest Hema. Eventualna pobeda na ovom meču mogla bi da ih vrati u kombinaciju čak i za mesta koja vode u Ligu šampiona naredne sezone.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC