• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sad je stvarno kraj: Pavlović u Monaku od 2020, Partizanu bar 10.000.000€!

Autor mondo.rs

Defanzivac crno-belih prvog dana naredne godine postaje član "kneževa". Poznati su svi detalji transfera.

 Strahinja-Pavlovic-transfer-u-Monako-FK-Partizan-najmanje-10-miliona-evra Izvor: MARKO METLAS/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Pominjalo se ranije, a sada je posao konačno završen. Strahinja Pavlović će 1. januara 2020. godine postati fudbaler Monaka u transfer vrednom najmanje 10 miliona evra!

Defanzivac Partizana je dugo dovođen u vezu sa brojnim inostranim klubovima, nedavno i sa članom francuske Lige 1, a sada je poznato da je taj transfer - gotov.

Možda će vas zanimati

Pavlović će uskoro potpisati petogodišnji ugovor sa Monakom, kojim će ga "vezati" do 2024. godine, a beogradski crno-beli će od toga lepo profitirati, prenosi Telegraf.

Monako će Partizanu na ime obeštećenja uplatiti 10.000.000 evra fiksno, uz mogućnost zarade još 3.000.000 evra plus procente od naredne prodaje. Takođe, vrlo važna stavka je da će Pavlović ostati u Humskoj do kraja tekuće sezone, i to kao pozajmljen igrač.

On će tako moći da pomogne crno-belima u pohodu na domaće trofeje, a evo i kako bi Partizan mogao da zaradi na osnovu bonusa.

Dva miliona evra će zaraditi ukoliko Pavlović odigra 25 utakmica za Monako u sezoni 2020/21. Još milion će leći na račun crno-belih i to ukoliko "kneževi" uspeju da se plasiraju u Ligu šampiona ili Ligu Evrope u roku od pet godina.

Uprava Partizana je, prema rečima istog izvora, izdejstvovala i klauzulu od 10 odsto od sledeće prodaje, što bi moglo da bude vrlo važno ukoliko Pavlović nastavlja da se razvija u pravom smeru.

Taj naredni transfer mogao bi, u perspektivi, da bude i značajno veći, a samim tim i da crno-beli lepo prihoduju od njega.

Pavlović je proteklog leta bio veoma blizu transfera u Lacio, a tada se pominjala svota od 5,5 miliona evra, tako da je za samo šest meseci Partizan uspeo da praktično duplira taj iznos.

Pomoglo je i to što je defanzivac u septembru potpisao novi ugovor sa matičnim klubom, te je i Monako morao da se isprsi.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC