• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Subić: Ako ne mogu pomoći Borcu kao igrač, mogu kao navijač!

Autori mondo.ba Autori Nebojša Šatara

"Gledao sam sve naše domaće utakmice. Ako ne mogu da igram, tu sam makar kao navijač. Najvažnije je da ekipa dobro igra i bilježi dobre rezultate", kaže za MONDO Aleksandar Subić, fudbaler Borca.

 Aleksandar Subić za MONDO: Ako ne mogu pomoći Borcu kao igrač, mogu kao navijač!  Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Defanzivac Borca Aleksandar Subić nije imao sreće ove jeseni u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Povratnik na banjalučki Gradski stadion iz Partizana je zaradio povredu na utakmici protiv Čelika (3:1) početkom septembra i od tada do danas je u toku njegova rehabilitacija.

Možda će vas zanimati

Morao je da ide "pod nož" i operiše prednji ukršteni ligament lijevog koljena, što je u svijetu fudbala jedna od najnezgodnijih povreda za koju je potrebno šest mjeseci oporavka.

Operacija je izvršena prije dva mjeseca i sve ide kako bi trebalo.

"Za sada sve ide kako bi trebalo, nadam se da će nastaviti ovako i da ću se u aprilu vratiti na teren, kako je i predviđeno. Ali, polako, idem dan po dan, sedmicu po sedmicu, mjesec po mjesec", rekao je Subić za naš portal.

Prema njegovim riječima, na sreću crveno-plavi i bez njegove pomoći odlično kotiraju ove sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, s obzirom da su samo na tri boda razlike u odnosu na vodeći dvojac - Željezničar i Sarajevo.

"Gledao sam sve naše domaće utakmice. Ako ne mogu da igram, tu sam makar kao navijač. Najvažnije je da ekipa dobro igra i bilježi dobre rezultate".

A dobrom rezultatu, nada se i na posljednjem meču prije zimske pauze kada Banjalučanima u goste dolazi tuzlanska Sloboda, čije je boje branio u karijeri kao pozajmljeni igrač Partizana.

"Protiv Slobode očekujem da odigramo još jednu dobru utakmicu i ako budemo igrali kao i dosad, nadam se pobjedi i novim bodovima", dodao je odbrambeni fudbaler Borca.

Osim crveno-plavih i beogradskih crno-bijelih, Subić je još nastupao za niški Radnički, a bio je i mladi reprezentativac BiH.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC