• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milojević o ostanku u Zvezdi: Ne prija mi to što se priča...

Autor mondo.rs

Trener crveno-bijelih nije htio da govori o svom statusu. Saglasan je sa ocjenom da je broj stranaca veliki i objasnio je zašto dosta njih nije pokazalo ono što se očekivalo.

 Vladan-Milojevic-ostaje-u-Crvenoj-zvezdi-Izjava-i-konferencija-za-novinare Izvor: MN PRESS

Nekoliko sati nakon što je u domaćoj štampi objavljeno da će Vladan Milojević ostati trener Crvene zvezde (bar) do ljeta, šef struke crveno-bijelih pojavio se pred novinarima, zbog najave utakmice protiv Spartaka (subota 15.30, TV Arena sport).

Očekivano, taj susret u Medija centru stadiona "Rajko Mitić" bio je prilika da Zvezdin trener ponudi definitivan odgovor da li će ostati u klubu, ali on nije želio da otvoreno govori o toj temi.

Možda će vas zanimati

"Samo imam viziju za utakmicu pred nama. Da završimo šta imamo i imaćemo vremena da pričamo. Imamo dosta vremena za priču. Ne bih da govorimo o mom statusu. Hajde da završimo to što imamo. Ne prija mi to što se priča, radim svoj posao, tu sam", odložio je razgovor Milojević.

Dakle, još nije potvrđeno da li će Zvezda pod njegovim vođstvom u januaru okupiti ekipu na početku priprema, uz očekivana pojačanja.

Dok se sa crveno-bijelima dovode u vezu Veljko Birmančević (Čukarički), Mirko Topić (Vojvodina), Nikola Čumić (Radnički) i Justas Lasickas (Voždovac), Milojević je izbjegao i razgovor o njima.

Pohvalio je Zvezdin trener omladince, kao i igrače na "kaljenju" u Grafičaru i tu se zaustavio.

"Ne bih da komentarišem. Sačekajmo da se završi prvenstvo. Imamo dosta svojih mladih igrača i to su pokazali naši učesnici (omladinske) Lige šampiona. Vidjelo se da imamo dosta dobar kvalitet i prvi put se vidjelo da ti momci zaslužuju da dobiju šansu sutra, prekosutra ili u daljoj budućnosti. Sa druge strane čestitao bih našem timu Grafičaru osvojenu jesenju titulu, najmlađa su ekipa u Prvoj ligi i osvojiti prvo mjesto u konkurenciji takvih ekipa je impozantno. Tu isto imamo mladih igrača koji se kale. Što se tiče ostalih, ne bih da komentarišem".

Takođe, šef struke crveno-bijelih bio je upitan i za učinak inostranih igrača, među kojima novajlije u polusezoni na izmaku nisu donijele razliku niti opravdale očekivanja.

"Imamo veliki broj stranaca, ne bježim od toga. Opet, sa druge strane rekao sam da je najbitnije za igrača da ima kontinuitet dobrih igara. Dešavalo se da igrač odigra dobru utakmicu, pa da ne igra dvije... To je jako teško, prije svega za njih. Tako se ubija samopouzdanje i to je najvažnija stvar. Prije svega kada pričamo o špicevima, igračima koji vole da daju golove. Šta da se radi, tako je - kako je i moraćemo to da vidimo u budućnosti".

"Pokušavali smo da imamo konkurentniju ekipu za Ligu šampiona, ali jako mi je bitno da vam odgovorim da svi igrači kod nas imaju jako veliki kvalitet, ali dosta njih iz ovog razloga nije pokazalo sve mogućnosti i opravdalo epitet dolaska u Zvezdu. Zato se lako donosi sud da nemaju kvalitet, bez da smo ih vidjeli u pravom svjetlu. Fudbal je čudna stvar, a u njemu nemate vrijeme, kao što ni ja nemam vrijeme, tako ga nemaju ni igrači i moraju da iskoriste maksimalno".

U najavi meča protiv Subotičana, Milojević je rekao da Olimpijakos još nije tema razgovora u svlačionici, iako je gostovanje u Atini "iza ćoška".

"Neću se voditi utakmicom protiv Olimpijakosa, to znaju i moji igrači. Uopšte ne razmišljam o njoj. Ima vremena. Kada dođete do kraja prvenstva onda imate za sobom dosta odigranih utakmica i ne bih volio da nam se dogodi pad koncentracije. Jeste u srijedu bila zahtjevna utakmica (protiv Mladosti), bio je jako težak teren i protivnik radili smo 90 minuta i videćemo kakva je situacija".

Takođe, objasnio je da će u petak popodne vidjeti kakva je situacija po pitanju spremnosti igrača za subotnji meč.

"Prvi put mogu da kažem da smo izašli u istoj startnoj postavi na dvije utakmice, a samopouzdanje se uvijek zasniva na toj konstanti kontinuiranog igranja. Nažalost, zbog nekih stvari bio sam prinuđen da rotiram, a nisam pobornik velikih rotacija. Međutim, rotirali smo zbog velikog broja igrača i raznih okolnosti. Uvijek je jako teško da tako uđete u takmičarski ritam. S obzirom na sve, dosta sam zadovoljan", dodao je Milojević.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC