• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milojević hvali Tomanea: Tek ćete ga videti na proleće!

Autor mondo.rs

"Imamo četiri perfektna špica, a svima njima su potrebni minuti, jer napadač zavisi od samopouzdanja koje stiče na taj način...", rekao je trener Zvezde posle pobede nad Spartakom (3:1).

 Zvezda - Spartak 3:1 Vladan Milojević hvali Tomanea: Tek ćete ga videti na proleće! Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda dugo je jurila Tomanea, na kraju uspela da ubedi njegovu Tondelu da ga prodaju, ali pošto iz kluba nisu otišli Boaći ili Pavkov - to je značilo da će Portugalac morati da deli minutažu sa još dvojicom saigrača iz špica...

U poslednje vreme sve je češće na terenu, a posle asistencija protiv Radničkog i Voždovca - upisao je pogodak protiv Spartaka (3:1) i to na izuzetan način, za peti gol u dresu Zvezde.

Možda će vas zanimati

"Makazice" s početka drugog poluvremena ostavile su publiku bez daha, a Portugalca preporučili i za mesto startera na ključnoj utakmici za Crvenu zvezdu ove sezone. Pred trenerom Milojevićem je dilema ko će od trojice njegovih napadača istrčati na "Karaiskakis".


"Tomaneov gol je prelomio meč. Moram da ga pohvalim. Iz utakmice u utakmicu pokazuje sve bolju igru i siguran sam da će na proleće pokazati zbog čega smo ga doveli i da će da pruži Zvezdi i navijačima ono što se najviše očekuje od njega", kazao je Milojević koji je potom objasnio da mu nije nekad lako da odluči ko će igrati.


"Tomane je profesionalac, uvek je razumeo zbog čega ga nema u timu i nije pravio probleme. Mi imamo nezgodnu situaciju jer je postojala mogućnost da će Boaći ili Pavkov da odu tokom leta, ali se to nije dogodilo. Pritom je tu i Krstović, jedan od najtalentovanijih mladih fudbalera na ovim prostorima. Imamo četiri perfektna špica, a svima njima su potrebni minuti, jer napadač zavisi od samopouzdanja koje stiče na taj način".

U komentaru utakmice za TV Arena Sport nije dužio trener Zvezde, a na konferenciji za medije dotakao se i meča protiv Olimpijakosa.

"Hteo sam danas da vidim pojedine igrače. Probavao sam neke varijante, pa su nam dva ofanzivna vezna fudbalera - Jovančić i Ivanić, igrali nešto povučenije. Zadovoljan sam kako je to izgledalo. Nama je ovo bila 33 utakmica u sezoni, što je neverovatno. Želimo da protiv Olimpijakosa i Čukaričkog odigramo što bolje i da nakon toga odemo na zasluženi odmor", istakao je Milojević.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC