• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ples Marina i makazice Tomanea, Zvezdo budi još bolja u Pireju!

Autor w

Crveno-beli u dobrom raspoloženju putuju u Pirej na najvažniju utakmicu ove jeseni, a Vladana Milojevića radovaće kako je njegov napad izgledao na meču protiv Spartaka - odbrana nešto manje.

 Zvezda-Spartak-prenos-Arena-Sport-livestream-highlights-sportske-vesti Izvor: MN PRESS

Trijumf pred meč sezone!

Crvena zvezda ostvarila je i petu uzastopnu pobedu u Superligi i tako se na pravi način "naoštrila" za Olimpijakos, a Vladana Milojevića posebno će radovati način na koji je Marko Marin "vukao konce" u igri njegove ekipe.

CRVENA ZVEZDA - SPARTAK 3:1 (2:1)
/Žander 31, Tekijaški 41ag, Tomane 51 - Denković 21/

Možda će vas zanimati

Kapiten je briljirao na meču protiv Spartaka pošto je asistirao za dva pogotka, u kontri za Žandera u 31. i "makazice" Tomanea u 51. minutu, dok je pokrenuo i akciju kod autogola Tekijaškog.

Ofanziva crveno-belih zaista je funkcionisala perfektno, Marin je slao savršene lopte, učešće u kreaciji dao je i Ivanić, odlično su se nudili Ben i Tomane, dok je odbrana bila nestabilna pošto je popustila u više navrata, ali je Spartak uspeo da postigne samo jedan pogodak preko Denkovića u 21. minutu, kada su gosti i poveli.

Odnosno, Spartak je postigao i drugi gol na meču, preko Tufegdžića, međutim dosuđena je ofsajd pozicija, kao i minut ranije za Ivanića - reklo bi se to su bile jedine greške pomoćnika.

Nije poznato koliko je Vladan Milojević protiv Spartaka "kovao plan" za Olimpijakos, a koliko je bio primoran da odmara neke fudbalere, ali je evidentno da će mu za evropsko proleće biti potrebno podjednako dobro izdanje Marina i u Pireju.

"Plej" crveno-belih preuzeo je sve veću odgovornost, igra sve bolje kako se polusezona približava kraju, a čini mu se da mu više odgovara i kada je Ivanić na terenu.

Dobra vest je da se sve bolje razume i sa Tomaneom, koga je "počastio" asistencijom za verovatno gol kola, ako ne i jeseni u Superligi, pa ćemo videti da li će Portugalac biti izbor Milojevića i za utakmicu na "Karaiskakisu".


Evidentno je da će odbrana pretrpeti najviše "tumbanja", a Zvezdi je potrebna idealna kombinacija ispred Borjana kako bi došli makar do boda - i nokaut faze Lige Evrope.

S obzirom na to da su "četvorku" Gajić, Pankov, Milunović i Žander (kasnije Rodić) više puta u problem stavili ofanzivci Spartaka, pre svih Denković i Tufegdžić, možda će Milojević morati da pronađe neko drugo rešenje...

Zvezdi posle meča sa Olimpijakosom (11. decembar), za vikend predstoji i Čukarički.

ZVEZDA: Borjan - Gajić, Pankov, Milunović, Žander (od 57. Rodić) - Jovančić - Vukanović (od 68. Vulić), Ivanić, Marin, Ben - Tomane.

SPARTAK: Dubljanić - Dunđerski, Tekijaški, Jočić, Milošević - Vidaković, Baić (od 52. Srećković), Otašević, Tufegdžić, Denković (od 80. Gojkov) - Obradović.

Meč je sudio Petar Piper.

SUPERLIGA, 20. KOLO:

subota

Crvena zvezda - Spartak Subotica 3:1 (2:1)
/Žander 31, Tekijaški 41ag, Tomane 51 - Denković 21/

nedelja

Rad - Partizan (13.30, TV Arenasport 1)
Javor Ivanjica - Voždovac (15.00)
Napredak - Mačva (15.00)
Proleter - Čukarički (15.00)
Radnički Niš - Mladost Lučani (15.00)
Radnik Surdulica - Inđija (15.00)
TSC Bačka Topola - Vojvodina (15.00)

TABELA: Crvena zvezda 52, Vojvodina 42, Čukarički (-1) 40, Partizan (-1) 38, TSC Bačka Topola 33, Voždovac 32, Radnički Niš (-1) 28, Spartak Subotica (+1) 28, Mladost Lučani 25, Napredak 21, Javor Ivanjica 20, Radnik (-1) 16, Proleter (-1) 16, Inđija 14, Rad 11, Mačva 8.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC