• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Birmančević bez uvijanja: HOĆU u Zvezdu!

Autor mondo.rs

Krilni napadač Čukaričkog ne krije da mu je san da zaigra u crveno-bijelom dresu.

 Veljko Birmancevic transfer Cukaricki Crvena zvezda Izvor: MN PRESS

Ponikao je u Partizanu, stigao i do dresa prvog tima, ali san mu je da zaigra za "najvećeg rivala" crno-bijelih: Crvenu zvezdu.

Veljko Birmančević riješio je da u razgovoru za Sportski žurnal javno istakne svoju navijaču pripadnost i poruči da bi dres Čukaričkog rado zamenio za crveno-bijeli, koji je često oblačio kao dijete igrajući fudbal u parku.

Možda će vas zanimati

 "Zvezda je moj dječački san, navijač sam kluba sa 'Marakane'! Sada sam u svijetu fudbalskog profesionalizma, šta je najbolje odlučiće menadžeri i Čukarički, čiji sam član. Sa moje strane, nemam nikakvu dilemu i apsolutno sam za prelazak u Crvenu zvezdu", ne krije 21-godišnji Šapčanin.

Dilemu nema i rukovodstvo crveno-bijelih, mada se može čuti da su na "Marakani" spremni da za ovaj transfer plate oko pola miliona evra, dok na Banovom brdu traže 800.000 hiljada.

Dodatan problem Zvezdanu Terziću i njegovim saradnicima pravi i stav navijačke grupe Delije, koja se od angažovanja Miloša Bosančića 2014. čvrsto protivi dovođenju igrača koji su igrali za prvi tim "vječitog rivala".

Nemanja Radonjić je dobio podršku sa tribina, s tim da on nije stigao do seniorskog nastupa za Partizan, već je igrao samo za mlađe kategorije.

Šta će biti u slučaju Birmančevića, ostaje da sačekamo, pošto mladi fudbaler kaže da još i nije uspostavljen zvaničan kontakt njega i Zvezde.

"Ne, ali sam čuo od menadžera da postoji interesovanje. Ne znam kako će da se sve završi, ali znam kako bih volio...".

Pita se, naravno, i Čukarički, koji sa mladim reprezentativcem Srbije ima ugovor do jula 2022. godine.

"Naravno. Igrač sam Čukaričkog i, zaista, ništa se još ne zna. Činjenica je da su i ranije o meni razmišljali u Zvezdi, što mi prija".

Birmančević ne misli da bi to što je 2016. odigrao tri utakamice za Partizan (ukupno 60 minuta) moglo da bude problem kod potencijalnog transfera.

"Ne, nisam ni razmišljao o tome. Oduvek sam bio navijač Crvene zvezde, dosta ljudi je znalo to. Nije bila tajna ni u Partizanu, mada nisam želio da to ističem", zaključio je.

Tekst u "Žurnalu" upotpunjen je fotografijom Veljka Birmančevića na stadionu "Rajko Mitić" u majici FK Crvena zvezda.

"Gledao sam Ligu šampiona i ove i prošle godine, sada sa zapadne tribine sve tri utakmice u grupnoj fazi. Bio sam tu i u kvalifikacijama protiv Kopenhagena", objasnio je.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC