• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milan može da bira - trojica spuštaju cijenu za Pjonteka

Autor mondo.rs

Totenhemu je neophodan napaač zbog odsustva Harija Kejna, a Kšištof Pjontek je prva meta ''Pijevaca''.

 Razmjena Milan - Totenhem - Pjontek ide u London Izvor: Guliver/Getty Images/Marco Luzzani

Zanimljiv finiš prelaznog roka na relaciji London-Milano ovih dana. Dva italijanska kluba i nekoliko timova iz engleskog grada se spremni na saradnju u mnogim pravcima.

Totenhem je poslao Kristijana Eriksena u Inter, Konte bi želio da uzme i Žirua, a Milan će, ukoliko ponuda biti prava, dozvoliti Pjonteku da krene za Englesku. Za sada se takva ponuda nije desila.

Možda će vas zanimati

Preveliki je jaz između onoga što Totenhem nudi i Milan traži. Još uvek nije kritično, vremena za kalkulacije ima, pa su oba tima oprezna u pregovorima.

Umjesto da pristanu na isplatu cjelokupne tražene sume, u Totenhemu su došli na drugačiju ideju. Ponudiće italijanskom klubu nekog od trojice igrača, kojima će spustiti cijenu za poljskog napadača.

Milanov zahtjev je 30 miliona evra, spremni su, eventualno, da spuste cijenu za neki milion, ali to ne pravi razliku u pregovorima. Zato bi ključnu ulogu u transferu mogli da odigraju Erik Lamela, Viktor Vanjama ili Huan Fojt.

Ukoliko Italijani procijene da bi neko od njih mogao da bude pojačanje za ekipu Stefana Piolija koja igra sve bolje, dogovor će biti moguć u poslednjim danima prelaznog roka.

Pregovori dva kluba još uvijek traju, a Milan ima dovoljno popunjenu poziciju da je Pjontekov izostanak ne osjeti do kraja sezone. Dolazak Ibrahimovića je Poljaka, koji je ove sezone na 18 ligaških mečeva postigao 4 gola, bacio u drugi plan.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC