• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kozara počela pripreme, na prozivci i prvom treningu dva nova lica

Autor mondo.ba

Šef stručnog štaba prvoligaša Srpske iz Gradiške prvi put okupio ekipu u 2020. godini.

 FK Kozara Gradiška početak priprema 2020. Izvor: Promo/FK Kozara Gradiška

Fudbaleri Kozare počeli su pripreme za nastavak sezone u Prvoj ligi Republike, a šefu stručnog štaba Nedžadu Žeriću na prozivku se odazvalo 25 igrača, među kojima su i dvojica novih fudbalera.

To su Slaviša Baštinac i Srđan Eskić, koji će u drugom dijelu prvenstva nositi crveno-bijeli dres. Istovremeno, klub su napustili Milovan Novaković i Amir Kukavica.

Možda će vas zanimati

"Imamo šest sedmica do početka prvenstva, tokom kojih nas očekuje naporan rad. Vjerujem da ćemo taj period iskoristiti da se maksimalno pripremimo za prvo kolo, ali i sva ostala iskušenja koja nas očekuju u prvenstvu", istakao je Žerić.

RASPUDIĆ

"U prvom dijelu sezone pokazali smo da imamo kvalitet. Ekipa je uglavnom ostala na okupu, na nama je da radimo, iako nećemo biti lako. Nadam se da će nas tereni poslužiti, a povrede zaobići i na nama je da ispoštujemo ono što trener bude tražio od nas", istakao je Boris Raspudić, kapiten i jedan od najiskusnijih u redovima Kozare.

Kompletne pripreme biće obavljene u gradu na Savi, a planirano je pet kontrolnih mečeva.

"Već 8. februara očekuje nas utakmica sa Slobodom iz Novog Grada, zatim protiv Borca iz Kozarske Dubice, potom ćemo igrati protiv Dubrava i Sloge iz Srpca, dok ćemo generalnu probu imati protiv banjalučkog Željezničara. Ovom prilikom se zahvaljujem i našim prijateljima iz Obradovca, koji su nam dali svoj teren na raspolaganje. Moramo gledati u nebo, prilagođavati se vremenskim uslovima, zasukati rukave i raditi", poručio je trener Kozare, naglasivši da prelazni rok za Kozaru još nije okončan, te da će nastojati do kraja zimske "pijace" da se pojačaju na deficitarnim pozicijama.

Fudbaleri Kozare prvi dio sezone okončali su na trećem mjestu, a u prvom proljećnom kolu 7. marta gostovaće "fenjerašu", ekipi Jedinstva iz Brčkog.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC