• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Osim nakon "šestice" od Olimpije: U BiH nema tako krvoločnih ekipa!

Autor mondo.ba

Trener Željezničara Amar Osim prokomentarisao je poraz svog tima od ljubljanske Olimpije na pripremama u Antaliji.

 Željezničar - Olimpija 3:6, izjava Amar Osim Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Briljirao je u dresu "zmajčeka" Luka Menalo, koji je tri puta pogađao mrežu sarajevske ekipe, a strateg Želje Amar Osim objasnio je razloge zbog kojih je njegov tim pao u drugom poluvremenu.

Možda će vas zanimati

"Izmiješali smo ekipe, u prvoj smo igrali sa najboljom ekipom, dok su oni igrali sa nekakvom izmiješanom, a u drugom su oni ubacili najbolje igrače. Onda smo mi promijenili igrače, tako da je razlika bila dramatična u njihovu korist. Vidjeli smo otprilike šta ko može, a u drugoj ekipi koja je igrala mogli smo vidjeti razliku u fizici i ozbiljnosti. Ovi koji su igrali u prvoj imali su neke svoje adute koje u drugom poluvremenu nisu mogli da pokažu jer su bili iznanađeni promjenama u sastavu ekipe Olimpije, neki golovi su primljeni jeftino, loše smo reagovali u pojedinim periodima utakmice, kod prekida i nekih situacija koje bi trebali lakše se riješiti. Treba popraviti neke stvari, ali u našoj ligi nema tako dobrih ekipa kakva je Olimpija u drugom poluvremenu, tako krvoločnih", rekao je Osim i dodao da je ova utakmica bila dobar trening za njegove igrače.

"Čudna je utakmica, u prvom poluvremenu nismo imali nikakvih problema, a onda kada su uveli 6-7 igrača novih, počeli malo agresivnije igrati i dali su nam golove. Dobar trening, da vidimo gdje smo i šta smo", istakao je trener Želje, naglasivši da bi na "Grbavicu" mogla doći još nekoliko pojačanja.

"Jedan ili dva igrača su povrijeđeni, a u prvom kolu imamo neke igrače koji neće moći igrati. Trebaće nam možda jedan ili dva igrača, ali ne mogu ništa reći još, jer nije još sigurno. Kad smo kompletni i igramo u najboljem sastavu, nismo loši, a to se vidjelo i danas", zaključio je Osim, a prenijelo "Oslobođenje".

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC