• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Murinjo se ne ljuti: Ali je bio ljut na sebe, a ne na mene

Autor mondo.rs

Trener Totenhema misli da Dele Ali nije iskaljivao bes prema njemu, već prema sabi

 Zoze-Murinjo-Dele-Ali-je-ljut-na-sebe-ne-na-mene-Liga-sampiona-Totenhem Izvor: LAURENCE GRIFFITHS/GETTY IMAGES EUROPE, Guliver

Dele Ali je besno napustio igru nakon što je zamenjen protiv Lajpciga u meču Lige šampiona. On je na klupi besno bacio prvo flašicu sa vodom, a onda i kopačke.

Ipak, trener Totenhema Žoze Murinjo tvrdi da igrač nije bio ljut na njega, već na sebe, zbog partije u utakmici u kojoj je njegov tim kod kuće izgubio 1:0 u osmini finala.

Možda će vas zanimati

Delovalo je da je Ali bio iznenađen kada je ugledao svoje ime na tabli za zamene u 64. minutu na stadionu Totenhema.


Murinjo je, međutim, odbio bilo kakav nagovešta je da je Ali bio ljut na njega i istakao da je ta izmena dobila opravdanje jer je tim vidno popravio igru u finišu meča.

"Mislim da je bio ljut zbog svoje igre, a ne na mene. Mislim da razume zašto sam ga izveo, a tim se popravio posle toga", rekao je Murinjo.

Ali je imao problema da bude od uticaja protiv Lajpciga, koji je dominirao u prvom poluvremenu, a jedini gol je postigao iz penala u 58. minutu.

Totenhem je bio blizu izjednačenja u više navrata, ali osetio se nedostatak napadačkih opcija, pošto se Heung-Min Son priključio Hariju Kejnu na spisku dugoročno povređenih igrača nakon što je polomio ruku.

Murinjo je štaviše rekao da jedva čeka da se završi sezona da bi ponovo imao ceo tim na okupu.

"Morate da sagledate našu situaciju. Ako želite da napravite mentalnu vežbu, zamislite, na primer, utakmice Lige šampiona. Barselonu bez Mesija, Suareza i Grizmana. Ili, Liverpul bez Salaha, Manea i Firmina", rekao je Murinjo.

"Govorimo o vrlo teškoj situaciji. Kad bih mogao, odmah bih se pomerio na 1. jul, kada ću moći da računam na Kejna, Sisokoa, Sona, Begvajna, Lukasa i Lamelu. Voleo bih da sam u 1. julu, ali nisam. Sada je februar i moraćemo da se borimo do kraja", dodao je on.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC