• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovo niste videli: Na poluvremenu u Londonu, navijači Lajpciga su ukrali šou

Autor mondo.rs

Nezadovoljni cenom karata za mečeve u Evropi.

 Nezadovoljni cenom karata za mečeve u Evropi, navijači Lajpciga ubacili rolne papira na teren Izvor: Getty Images/Julian Finney, Julian Finney/Getty Images Europe

Navijači u Nemačkoj to često radi, navijači pojedinih timova u engleskoj, posebno u nižim ligama, to rade sporadično, ali je sada bilo vreme i za akciju na velikoj sceni. U poluvremenu nokaut faze Lige šampiona.

Sjajnu podršku u Londonu je imao RB Lajpcig, a da nisu došli samo turistički videlo se na svim mogućim poljima. Obezbedili su pobedu i skrenuli pažnju na sebe navijanjem.

Možda će vas zanimati

Tokom poluvremena meča protiv Totenhema, iznenadili su performansom. Oni su u teren ubacili rolne toalet papira, kao vid protesta protiv visokih cena karata.


Penal Tima Vernera i velika pobeda u prvoj utakmici koju je klub odigrao u nokaut fazi Lige šampiona neće pasti u senku, ali će se i  o oovme pisati. Svoju kaciju su propratili prigodnim transparentom.

Izvor: CATHERINE IVILL/GETTY IMAGES EUROPE, Getty Images/Catherine Ivill


''Ustanimo za pravednije cene karata'', pisalo je na paroli koju su razvukli preko svoje tribine u Londonu. Kada se pogleda koliko košta ulaz na mečeve Premijer lige, bundeslige ili Lige šampiona, shvatamo zašto se žale.

Verner je postigao jedini gol na meču, a revanš ova dva tima će se igrati 10. marta. U novom okršaju Murinja i po mišljenju mnogih njegovog naslednika, iako im se stilovi fudbala ne poiklapaju, Portugalac će pokušati da nadmudri i eliminiše Nagelsmana.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC