• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Neko će morati kod šefa u kancelariju...

Autor mondo.rs

Alija definitvno čeka poziv u šefovu kancelariju. Pitanje je samo kako će šef reagovati…

 Dele Ali iznerviran, moraće u Murinjovu kancelariju Izvor: LAURENCE GRIFFITHS/GETTY IMAGES EUROPE, Guliver

Žoze Murinjo prijavio je dvostruku izmenu posle lopte u mreži Uga Lorisa u 58. minutu, koju je sa bele tačke rutinski plasirao Timo Verner.

Možda će vas zanimati

Šest minuta kasnije, koliko-toliko zagrejani, Erik Lamela i Tanguj Ndombele stali su pored četvrtog sudije i čekali da igra bude prekinuta. Kada je prekinuta, neočekivani starter večeras Žedson Fernandeš mirno je napustio igralište i seo na klupu, dok je sa Dele Alijem slučaj bio drugačiji.

Izvor: Arenasport/MONDO


Kada je nestao iza menadžerovih leđa, besni vezista Totenhema prvo je "zakucao" flašicu vode o beton izmđu prvog i drugog reda kupe, a potom je 60.100 navijača na "Lejnu" i još nekoliko miliona kraj TV ekrana moglo da vidi 23-godišnjaka kako baca i kopačke o pod.

Alijev pogled koji se gubio u daljini slutio je na to da razume zašto ga je Portugalac zamenio u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona i da, ako postoji razlog za takav izliv besa pred krcatim tribinama u Londonu, onda je to njegova "igra" u utakmici sa Lajpcigom.

Kada je menjao Maurisija Poketina, Murinjo se prvo pozabavio "buđenjem" jednog od najboljih engleskih fudbalera i u prvi mah mu je uspelo, ali to nije potrajalo. U 2020. godini Ali je postigao jedan gol i zabeležio jednu asistenciju na 12 utakmica, računajući i večerašnju - sa koje vas uskoro očekuju i "hajlajtsi".

Pogledajte kako je to izgledalo...

Ali je ove sezone postigao osam golova uz četiri asistencije na 30 utakmica, od čega šest i tri na 20 nastupa pod Murinjovim vođstvom.

Lamela i Ndombele nisu mnogo promenili u igri sa opasnijom postavom mladog trenera Julijana Nagelsmana, koji je posle sudijskog zvižduka za kraj susreta samo stegao pesnicu, okrenuo se prema klupi, namignuo i otišao do starijeg i slavnijeg kolege da pruži ruku.

Kada bude održao govor u svlačionici, možda i pre toga, stariji i slavniji kolega imaće priliku da odgleda "žutu minutu" momka na čija ramena je pala prevelika odgovornost od trenutka kada je vlasnik kluba Danijel Levi rešio da kazni Kristijana Eriksena "zamrzavanjem" na klupi sve do januarskog transfera u Inter.

Alija definitvno čeka poziv u šefovu kancelariju. Pitanje je samo kako će šef reagovati…

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC