• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanković prekoreva: Sa strahom se ne igra fudbal, moramo dosta da radimo

Autori mondo.rs Autori Jovan Terzić

Trener Crvene zvezde nije bio u potpunosti zadovoljan pobedom svog tima protiv Vojvodine. Sa druge strane, Lalatović nema šta da zameri svojim igračima.

 Dejan-Stankovic-i-Nenad-Lalatovic-izjava-posle-Crvena-zvezda-Vojvodina-2-0-Superliga Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je upisala i 20. pobedu u Superligi i to sigurnim trijumfom u derbiju kola. Vojvodina se jeste solidno držala, ali su domaći iskoristile prilike koje su im se pružale.

Ipak, uprkos tome što su kontrolisali stvari i upisali novu pobedu bez primljenog gola, trener Dejan Stanković nije bio zadovoljan igrom Crvene zvezde,

Možda će vas zanimati

"Danas sam zadovoljan ovim momcima ovde, na severu. I celom stadionu da se zahvalim što su došli, hvala im na podršci, oni su bili najbolji deo nas", započeo je Stanković pred kamerama TV Arenasport.


"Moram da budem realan, moramo dosta da radimo, da popravimo mnogo toga i da steknemo samopouzdanje. Sa strahom se ne igra fudbal, sa strahom bolje da ne igraš. Treba imati onu stvar pa izaći na teren na punu "Marakanu" i pokazati ko si i šta si. Mnogo stvari mi se nije svidelo, iako smo igrali protiv mnogo nezgodnog protivnika. Lala (Nenad Lalatović, prim. aut.) je jedan iskusan trener, njegove ekipe igraju tvrdo i čvrsto. Bilo je dobrih stvari i mnogo loših stvari. Ne može jedan momak od 20 godina da nosi celu ekipu. Mislim na Velju (Veljko Nikolić, prim aut), ovim putem mu čestitam na utakmici. Svi ostali treba mnogo da rade, da bi to izgledalo onako kako ja to hoću", rekao je Stanković u televizijskom prenosu.

Na konferenciji za medije je ipak bio malo blaži.

"Imao sam možda malo emotivniju i žustriju izjavu odmah posle utakmice (pred kamerom TV Arena Sport, prim. aut), ali takav sam. Ne volim improvizaciju, volim da pobedim, volim da igram dobro. Mogli smo da postignemo još neki gol. Treba da imamo malo više strpljenja kad imamo loptu u našem posedu, ali polako, u procesu smo podmlađivanja ekipe", rekao je Stanković.

Strateg Zvezde je čestitao svojim igračima, ali i rekao da "može i mora bolje".

"Verujem da će tako i biti", zaključio je Dejan Stanković.

On je takođe i čestitao Vojvodini na "momačkoj igri bez straha", dok je Nenad Lalatović bio zadovoljan korektnom igrom dva tima.

"Probali smo da napravimo presing, ali Zvezda je bila bolja. Nemam šta da zamerim mojim igračima. Do isključenja smo korektno parirali, ali posle je Zvezda preuzela inicijativu. Raduje me što se mi i sa igračem manje nismo povukli", rekao je Lalatović.

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Jaaa

Podmlađuje ekipu, a zove Ivanovića i Kolarova. Najbolje da i sebe registruje

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC